Fără petreceri de Paște. Declarația prefectului Capitalei, Alin Oprea

De Unica.ro, pe
Prefectul Capitalei, Alin Stoica a declarat că petrecerile în zilele de Paște nu sunt permise. Cei care nu vor respecta măsurile vor fi sancționați aspru. În schimb, putem primi musafiri. 

Restricțiile în Capitală pentru Paște au fost relaxate, dar chiar și așa petrecerile în noaptea de Înviere sau în zilele de Paște nu vor fi permise, a anunțat prefectul Alin Oprea. Acesta a mai spus că ne putem vizita rudele sau putem primi musafiri, însă ar fi bine ca numărul lor să nu depășească 10 persoane.

„Nu există petreceri, adică petrecerile nu pot fi organizate niciunde, nici acasă, nici pe stradă, nici în cluburi, niciunde. Sunt interzise sărbătorile, serbările și așa mai departe. Putem primi musafiri, evident, pot să vină rude în vizită, dar nu putem să facem petreceri cu muzică, cu dans și așa mai departe”, a declarat Alin Stoica, potrivit Libertatea.ro.

Citește și: De ce nu poartă Gabriela Cristea verighetă. I-a admis Cristinei Șișcanu

Răzvan Simion și Daliana Răducanu au publicat primele imagini împreună

Mirela Vaida și rețeta ei de cozonac moldovenesc

Fiica Ginei Pistol și a lui Smiley, surprinsă într-o ipostază haioasă. Cum au reacționat fanii

Prefectul Capitalei, Alin Stoica: „Ar fi o regulă bună să nu depășim 10 persoane nici la interior”

Prefectul a atras atenţia că, în cazul în care vor fi descoperite petreceri în cluburi, care momentan sunt închise, acestora li se va suspenda activitatea pe o perioadă mai lungă. Acesta nu a încurajat denunțarea vecinilor care dau petreceri, însă a menționat că în cazul în care poliția va descoperi astfel de lucruri, se vor lua măsuri.

„Poliția, evident, va interveni. Dacă este chemată pentru petrecere, zgomot, muzică, poliția poate să intervină cu siguranță”, a mai spus Alin Stoica.

Chiar dacă nu există o regulă în acest sens, prefectul Capitalei a mai spus că ar fi bine să limităm numărul persoanelor cu care ne vom întâlni la masa de Paște.

„Dacă ne uităm, de exemplu, că pentru activitățile de recreere în aer liber avem voie 10 persoane care nu locuiesc în mod permanent împreună, ar fi o regulă bună să nu depășim 10 persoane nici la interior. Vorbim de persoane care nu se întâlnesc în mod frecvent, că dacă vorbim de familii, atunci vorbim de altceva. Pentru familiile care locuiesc împreună sau sunt în contact permanent, atunci lucrurile pot sta diferit”, a transmis acesta.

Sursă foto: Shutterstock.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter