Iulia Albu o atacă dur pe Andreea Raicu: „Ne învață cum e ea fericită singură și fără copii la, cred, peste 40 de ani”

De Mădălina Manole, pe
Iulia Albu a atacat-o destul de dur pe Andreea Raicu. Fashion editorul a comentat-o pe blogul său, însă de această dată a lăsat latura vestimentară deoparte și a analizat-o dintr-un cu totul alt unghi.

Iulia Albu a luat-o în vizor pe Andreea Raicu, iar criticele aduse fostei prezentatoare TV sunt destul de dure și ironice. Făcând referire la multiplele dezvăluiri pe care le-a făcut Andreea Raicu despre perioadele depresive cu care s-a confruntat, Iulia Albu a scris: „Fericirea are chipul tău… cu lumina stinsă, firește. Andreea Raicu continuă seria dezvăluirilor despre propriile depresii și, în continuare, ca de obicei, ne învață cum este ea fericită singură și fără copii, la, cred, peste 40 de ani. Nu că ar fi ceva greșit în asta, doar că nu este neapărat o poveste în care eu sau alte persoane normale să și credem. 

Andreea Raicu

Cum era, Andreea, când se mai întâmpla vreun paparazzi cu tine nemachiată? Dintr-odată nu au mai modificat oamenii fotografia, nu-i așa? Se spune că orice faptă recunoscută este pe jumătate iertată, așa că… să-i acordăm și ei prezumția de ne… Dumnezeu știe ce! Nu vă mai mințiți! Nu e nicio fericire să fii singură! Castingul este deschis. Doritori?” – a scris Iulia Albu pe blogul său, acolo unde săptămânal comentează aparițiile vedetelor autohtone.

Având în vedere că a atins un punct foarte sensibil, suntem curioși să vedem dacă Andreea Raicu va avea vreo replică, asemenea Oanei Roman și Andreei Bălan, la cele spuse de Iulia Albu.

Citește și – Loredana Groza vorbește despre soțul său: „Eu ştiu ce am acasă”

Citește și – Denisa de la Bambi s-a logodit. Cu cine se iubește artista

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter