Locul din București unde poți să bei cocktailuri unicat

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 24 iulie 2019, 13:30
Pe 22 iulie a avut loc deschiderea oficială a Gold Bar Cafe, cel mai nou local din Centrul Istoric al Capitalei.

Situat pe Calea Victoriei, nr. 12 C, colț cu strada Lipscani, Gold Bar Cafe reprezintă un spațiu glam, relaxant, conectat cu tehnologia și arta contemporană. Localul dispune de 40 de locuri în interior și 20 de locuri pe terasa descoperită, are un design modern, cu elemente din metal, fiind un melanj între urban și industrial în stil newyorkez.

Clienții care trec pragul Gold Bar Cafe se pot bucura de patru tipuri de cafea de specialitate cu origine controlată, proaspăt măcinată – Costa Rica, Ethiopia, India și Indonezia. Totodată, aici au parte de cocktailuri pe bază de cafea și de o gamă foarte variată de băuturi selecte, de la whiskey single malt și gin, la vinuri românești și internaționale premiate.

Locul din București unde poți să bei cocktailuri unicat

Gold Bar Cafe este locul unde cocktailurile sunt ridicate la rang de artă. Aici veți putea savura numeroase cocktailuri clasice sau pe bază de gin, dar și cocktailuri unicat, pe bază de băuturi tradiționale românești, mai exact pe bază de palincă, vișinată, caisată și nu numai.

Meniul Gold Bar Cafe mai cuprinde preparate precum salate cu ingrediente autohtone și exotice, sandviciuri diverse, startere și snackuri. Pentru desert, clienții se pot răsfăța cu zeci de sortimente de prăjituri, mini prăjituri, tarte, torturi, bomboane și macarons, mereu proaspete. La evenimentul de deschidere au fost prezenți jurnaliști, bloggeri, vloggeri și vedete autohtone, iar surpriza serii a fost un tort special în formă de lingou de aur, pentru a aminti, într-un mod delicios, de denumirea noi locații din centrul Bucureștiului.

Sursă foto: Shutterstock, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter