Marcel Vela va răspunde întrebărilor românilor pe pagina sa de Facebook

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 22 aprilie 2020, 16:12

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că va răspunde întrebărilor adresate de români pe pagina sa de Facebook.

Acest lucru se va întâmpla în fiecare zi de miercuri.

“Nu am putut să rămân indiferent în fața multitudinii de mesaje și comentarii primite din partea dumneavoastră. Îmi doresc să rămânem într-o discuție continuă și constructivă. Întotdeauna am încurajat și voi încuraja dialogul deschis și liber, iar mai presus de acesta voi aprecia mereu relatările dumneavoastră din teritoriu, întrebările dar și opiniile exprimate coerent indiferent dacă sunt pozitive sau negative. Critica a fost mereu un element care a dus către evoluție și tocmai din acest motiv îmi doresc să fiu mai aproape de părerile dumneavoastră”, a transmis Vela , marți, într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Marcel Vela a decis să ia legătura cu românii care au întrebări legate de situația creată de pandemie, săptămânal, în fiecare zi de miercuri, prin intermediul unor înregistrări video.

“Astfel, în acest scop, mi-am propus ca în fiecare zi de miercuri, începând de mâine, să răspund întrebărilor venite pe contul meu public de social media. Mâine dimineață printr-o postare o să lansez invitația către dumneavoastră de a-mi scrie întrebările pe care le aveți pentru mine. La șapte dintre aceste întrebări, alese în mod aleatoriu, voi răspunde printr-un material video la final de zi. Menționez de asemenea faptul că voi răspunde doar persoanelor ce folosesc un limbaj adecvat lipsit de injurii și celor ce dețin un cont real de Facebook”, a anunțat ministrul.

sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter