Mesajul dureros al iubitului fetei care a murit la Paris: „Mi-ai răpit tot ce aveam mai drag”

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 09 aprilie 2019, 13:16
Iubitul fetei de 23 de ani din Cluj care a murit în timp ce își făcea o poză cu Turnul Eiffel, a transmis un mesaj dureros pe Facebook.

Iulia a căzut de la 12 metri înălțime sub privire îngrozită a iubitului ei, Andrei. Cei doi se aflau în zona Trocadero, unde mii de turiști se străduiesc să surprindă cel mai bun cadru cu faimosul turn.

Iulia și Andrei trăiau o poveste de dragoste de 7 ani. S-au cunoscut în liceu, iar el plănuia să o ceară în căsătorie.

Tânăra terminase Facultatea de Business și din primul ei salariu i-a dăruit iubitului ei o excursie la Paris. La lăsarea serii, cuplul a urcat pe acoperișul clădirii din grădinile Trocadero. În momentul în care a vrut să își facă o poză cu Turnul Eiffel, Iulia a făcut un pas în spate și a căzut.

Mesajul iubitului tinerei

Noi am mers acolo sus, unde toată lumea mergea, stătea multă lume la coadă, erau vreo cinci mii de oameni. Erau niște stâlpuleți care nu erau asigurați, lumea se urcă pe ei și făceau poze cu turnul. Eu i-am făcut câteva poze, ea s-a uitat la ele, a zis să îi mai fac câteva, s-a dus înapoi și cred că s-a dat mai departe să nu mai fie cineva în poză și am auzit hiiii… A căzut, era jos, când am ajuns la ea respira, am chemat ajutoare, ceva martor a chemat ajutoare”, a povestit Andrei.

După câteva ore, Iulia s-a stins din viață, pe patul de spital.

Aveam în plan să o cer în căsătorie. Urma să mai mergem în Dominicană, acolo plănuiam să o cer. Visa să fie mămică de tânără și să aibă o nuntă de o mie de persoane. Au deconectat-o de la aparate înainte ca părinții, care au ajuns a doua zi dimineață, să își dea acordul. Ne-au cerut 6.000 de euro spitalizare pentru 24 de ore. Dar ea a stat foarte puțin în spital și abia după ce familia a contactat un avocat au redus din sumă”, a mai spus tânărul.

Copleșit de durere, băiatul a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook: „Paris, oraș blestemat! Mi-ai răpit tot ce aveam mai drag pe lumea asta…”

Acum familia Iuliei plănuiește să deschidă o fundație în numele ei.

Noi vrem să facem toate demersurile să nu mai treacă nimeni prin așa ceva. De la spital ne-au zis că numai în ultima perioadă cinci oameni au murit în același loc, turiști toți. Pentru că Iuliei îi plăcea să ajute, o să deschidem o fundație în numele ei, să ajutăm copii și familii sărace. Ea îi ajuta foarte mult pe alții”, a afirmat tatăl fetei, Constantin Bodea, citat de Știrile ProTV.

Iulia a fost înmormânată, duminică, la Gilău.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter