O adolescentă a rămas însărcinată după ce a fost violată de patru colegi. Personalul școlii a drogat-o pentru a pierde copilul

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 19 septembrie 2018, 14:29
O adolescentă de 16 ani ce se afla la o școală cu internat din Dehradun, India, a rămas însărcinată după ce a fost violată în grup, de patru colegi. După acest incident, școala a încercat să ascundă totul și i-a dat tinerei droguri pentru a o face să piardă copilul.

Adolescenta a fost atacată de patru băieți în vârstă de 17 ani. Aceștia sunt acuzați că au atras-o pe fată într-un depozit, cerându-i să îi ajute cu pregătirile pentru un eveniment școlar. Atunci au violat-o în grup.

După ce a raportat atacul personalului școlii, fata, al cărui nume nu a fost făcut public, a fost îndemnată să păstreze tăcerea.

Citește și: Tânără cu handicap, jignită după ce a ajuns în finala Miss Italia. Replica ei este genială

Fata a rămas însărcinată după ce a fost violată

Cinci membrii din staff-ul școlii sunt acum acuzați că nu au raportat atacul ce a avut loc pe data de 14 august. Mai mult, ei au încercat să o facă pe tânără să avorteze copilul, dându-i băuturi în care au pus droguri.

Fata, care locuia la cămin cu sora sa, s-a confesat acesteia înainte să i se facă rău.

Poliția a aflat despre atac după o lună.

Managamentul școlii a încercat să ascundă cazul. Fata spune că a raportat cazul unei asistente în aceeași zi, dar au încercat să o facă nu mai spună nimănui despre incident. După o lună, crima a ajuns în atenția poliției”, a declarat directorul general al Poliției, Ashok Kumar, pentur NDTV.

Directorul școlii, administratorului, soția acestuia și îngrijitorul căminului au fost arestați, împreună cu cei patru băieți.

Citește și: O tânără cu sindromul Down a defilat la New York Fashion Week

Părinții fetei nu o vizitau prea des la școală, dar s-au alăturat poliției și oficialităților care au vizitat școala la scurt timp după agresiunea sexuală.

Acest caz a dus la dezbateri aprinse în India referitoare la siguranța copiilor în școli.

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter