O femeie din Bihor declarată decedată de un polițist a „înviat” în timp ce era așezată în sicriu

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 23 noiembrie 2020, 16:31

Caz șocant în Bihor. O femeie declarată decedată de un polițist s-a trezit a doua zi în timp ce rudele îi pregăterau înmormântarea.

Femeia, în vârstă de 67 de ani, nu mai fusese văzută de câteva zile, așa că vecinii au decis să cheme poliția. Când omul legii a ajuns în locuința femeii, a găsit-o pe aceasta căzută pe podea și, aparent, fără semne vitale. Polițistul a anunțat familia și medicul femeii de familie pentru a veni să constate decesul. Medicul nu a venit în ziua în care a fost chemat, așadar femeia a fost lăsată exact cum fusese găsită pe podea, în frig, până la sosirea unor rude care, împreună cu vecinii, au început pregătirile pentru înmormânatare.

Citește gratuit ediția de noiembrie a revistei Unica. O găsești AICI

A doua zi dimineață, când familia o așeza pe femeie în sicriu, aceasta s-a trezit din amorțeală și a început să se miște, lășându-și familia și vecinii cu gurile căcate. Șocați, oamenii au chemat o ambulanță și femeia a fost dusă de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Medicii au constatat că femeia suferise un șoc hipotermic și au internat-o la Terapie Intesivă, în stare gravă.

În urma acestui incident, autoritățile au deschis un dosar penal pentru posibilă neglijență în serviciu.

sursa foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter