O mireasă a murit la câteva zile de la nunta ei, din cauza unei erori medicale

De Unica.ro, pe
O mireasă din Australia a murit la doar câteva zile după nunta ei. Tânăra avea cancer, dar a aflat prea târziu pentru că medicii i-au greșit diagnosticul. 

Povestea cutremurătoare a tinerei de 23 de ani a început în 2018, atunci când a mers la medic pentru că a observat o ridicătură pe picior. Medicii au liniștit-o și i-au spus că este doar un neg. Un an mai târziu, când a mers din nou la control pentru o a doua opinie, specialiștii i-au spus că de fapt are cancer de piele și că este în fază terminală.

Citește online gratuit numărul de septembrie al revistei Unica

Ashleigh Simrajh și iubitul ei, Jason Hale, s-au căsătorit totuși pe 5 septembrie, în fața a 50 de prieteni și membri ai familiei, însă tânără a murit după doar câteva zile, potrivit mirror.co.uk.

Devastat de pierderea soției sale, Hale i-a adus un tribut pe rețelele de socializare: “Ash, ai avut sufletul unui înger. Cuvintele nu pot descrie durerea pe care o simt acum, sunt absolut devastat și inima mea este în bucăți. Ai fost atât de curajoasă și de puternică și știu că ai încercat din răsputeri să lupți cu această boală. Sunt atât de mândru, iubito”, a spus el.

“Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine, pentru că m-ai iubit atât de mult și m-ai făcut să mă simt de parcă aș fi în vârful lumii, ceea ce speră și visează orice om. De foarte devreme ai avut un loc special în inima mea și acel loc special va fi întotdeauna acolo pentru tine și numai pentru tine.


Aveam atât de multe planuri! Ne-am imaginat că avem copii care călătoresc prin lume și cel mai important îmbătrânesc împreună! Am fi făcut mult mai mult decât atât, așa cum face orice cuplu iubitor. Cred că îmbătrânirea cu tine a fost ceva ce am vrut să fac cel mai mult. Pentru mine nu mai conta decât să fiu acolo cu tine toată viața. Știind că aceste lucruri nu se vor întâmpla niciodată mă sfâșie în interior. Nu mă voi opri niciodată să mă gândesc la tine.

Citește și: O mireasă a murit în timpul nunții ei. Ce i s-a întâmplat

Chiar nu știu ce voi face fără tine acum. Sunt atât de pierdut și mă simt complet gol pe interior. Nici măcar nu mi se pare real că ai plecat, ci doar că mă aflu în acest vis oribil din care nu pot scăpa”, a mai scris Jason Hale.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter