Programul Metrorex în noaptea de Înviere

De Oana Savin, pe
Metrorex a anunțat programul circulației trenurilor pentru perioada Sărbătorilor Pascale, pentru persoanele care vor participala slujba din noaptea de Înviere.

Astfel, în noaptea de Înviere, 27 spre 28 aprilie, trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 și 01:00 la un interval de aproximativ 10 minute. De la ora 01:00 până la ora 05:00 vor circula la un interval de 20 de minute.

Reprezentanții Metrorex au anunțat că este interzisă intrarea în stațiile de metrou și în trenuri cu lumânări aprinse, pentru desfășurarea în siguranță a traficului.

În perioada 26-30 aprilie și de 1 mai 2019, trenurile de metrou vor circula pe Magistrala 1, (Republica- Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera) şi Magistrala 3 (Anghel Saligny- Preciziei) la un interval de circa 10 minute, iar pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2-Străulești) la un interval de circa 11 minute.

Paștele ortodox se sărbătorește, anul acesta, pe data de 28 aprilie. Astfel, românii vor avea liber din data de 26 (Vinerea Mare), până pe 29 aprilie (A doua zi de Paște).

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter