Scrisoarea emoționantă a Regelui Mihai către Principele Radu, după moartea mamei acestuia

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 12 septembrie 2017, 12:10
Regele Mihai a transmit un mesaj de condoleanțe Principelui Radu și fratelui acestuia, după anunţul morţii mamei lor. Majestatea Sa le-a scris că este alături de ei pentru că știe „cât de dureroasă este pierderea mamei”.

„Dragă Radu şi Dan,
Am primit cu inima strânsă vestea tristă. Îmi pare nespus de rău şi mă gândesc la amândoi prin ce treceţi acum, fiindcă ştiu cât de dureroasă este pierderea mamei! Vă sunt alături în aceste momente de suferinţă şi mă rog pentru sufletul Gabrielei. Era o fiinţă nobilă de o delicateţe rară! Dumnezeu să o aibă în pază! Mihai”
, se arată în scrisoarea semnată de Regele Mihai, postată pe site-ul Casei Regale.

Casa Regală a României a anunţat că mama Principelui Radu, medicul Gabriela Duda, a decedat, în noaptea de duminică spre luni, la un spital din Iaşi. Gabriela Duda fusese diagnosticată cu o boală necruțătoare în urmă cu trei ani, iar în ultimele 30 de zile starea ei de sănătate sw agravase foarte tare.

„Custodele Coroanei şi Principele Radu, alături de fratele principelui şi de familia sa, vor lua parte la înmormântarea mamei lor în oraşul Bârlad, la Cimitirul Mare, acolo unde îşi dorm somnul de veci ultimele trei generaţii ale familiei Duda. Ziua şi ora ceremoniei vor fi anunţate ulterior”, a mai transmis Casa Regală a României.

Foto – Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter