Simona Halep, performanță istorică la Roma. Ce recorduri a doborât

De Unica.ro, pe

După o pauză lungă din cauza pandemiei de COVID-19, Simona Halep a revenit în forță pe terenul de tenis. După victoria de la Praga, jucătoarea noastră de tenis a fost de neînfrânt și la Roma.

Simona Halep a reușit o performanță istorică odată cu victoria de la Roma. Este pentru prima oară când câștigă acest turneu, după ce a ajuns de două ori în finală, dar a pierdut în fața ucrainiencei Elina Svitolina.

Citește online gratuit numărul de septembrie al revistei Unica

De asemenea, este prima româncă ce reușește să se impună în turneul WTA din capiala Italiei. Mai mult, după Dubai și Praga, pentru prima oară în carieră, Simona Halep a câștigat trei turnee la rând, potrivit știrileprotv.ro.

Simona Halep a câștigat turneul WTA de la Roma

Simona Halep, numărul doi mondial, a câștigat turneul WTA de la Roma după ce adversara sa, Karolina Pliskova (Cehia), locul patru mondial, a abandonat meciul la scorul de 6-0, 2-1 pentru româncă. Nu este o victorie mai puțin valoroasă pentru jucătoarea noastră de tenis, dat fiind că a reușit un turneu excelent, cu un singur set pierdut.

Citește și: Simona Halep i-a cumpărat tatălui ei un bolid de lux de 330.000 euro

Simona Halep a ajuns astfel la 22 de trofee câștigate în carieră, din 39 de finale disputate.

Sportiva este așteptată la French Open, unde este favorita numărul 1 după retragerea lui Ashleigh Barty. Dacă Simona va câștiga la Roland Garros, va redeveni numărul 1 WTA.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter