Un bărbat a mers 450 km pe jos pentru a se calma după o ceartă cu soția

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 07 decembrie 2020, 13:47

Un bărbat de 48 de ani, din Italia, s-a certat atât de tare cu soția lui încât a plecat pe jos într-o “plimbare” de 450 de kilometri pentru a se calma, potrivit The Independent.

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a mers pe jos timp de o săptămână după conflictul domestic, și a fost găsit de poliție pe 1 decembrie mergând pe marginea unui drum național, la ora 2 dimineața.

Inițial, bărbatul a fost oprit de polițiști pentru încălcarea regulilor de carantină (interdicția de a părăsi domiciliul pe timp de noapte, între orele 22.00 – 05.00), dar după ce i-au verificat datele personale au aflat că fusese dat dispărut de soția sa cu o săptămână în urmă.

Citește gratuit ediția de decembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Polițiștii au constatat că individul era obosit, dar părea lucid, și a recunoscut că nu și-a dat seama că a parcurs o distanță atât de mare. Conform destăinuirilor sale, acesta ar fi primit mâncare de la oamenii întâlniți pe drum în călătoria sa. În medie, bărbatul a parcurs zilnic circa 65 de kilometri.

Bărbatul, care a fost amendat cu 400 de euro pentru încălcarea măsurile de carantină, a fost ridicat de la poliție de soția sa. Femeia a confirmat că soțul ei a părăsit locuința în urmă cu o săptămână, după o ceartă, și nu mai fusese văzut de atunci.

sursa foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter