Un bolnav de COVID-19 a fugit din spital de 3 ori într-o zi

Un bolnav de COVID-19, internat la secția de boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, a fugit din spital de trei ori într-o zi. Acesta s-a ales cu dosar penal. 

Trei apeluri înregistrate la 112 dimineața, în jurul amiezii și seara, anunțau că un pacient a părăsit incinta Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia deși avea COVID-19. Salonul în care se afla bărbatul era situat la parterul clădirii.

Citește și: Răzvan Lucescu are COVID-19. Cum se simte antrenorul de fotbal

Potrivit reprezentanților Poliției din Alba, oamenii legii l-au găsit prima oară pe stradă. După prânz și seara, pacientul a fugit din nou și a fost găsit acasă.

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, potrivit știrileprotv.ro.

Până în prezent, în județul Alba au fost înregistrate 7.407 de cazuri, 76 dintre acestea fiind raportate în ultimele 24 de ore.

Citește și: Avertisment OMS: vaccinul COVID-19 nu va fi suficient pentru a ține pandemia sub control

La nivelul întregii țări, până în data de 17 noiembrie, numărul bolnavilor de COVID-19 este de 365.212. Dintre aceștia, 9.075 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter