Patrizia Paglieri concurează împreună cu fiul ei la „Ferma vedetelor“

De Monica Cismaru, pe
Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, student la ASE, au acceptat provocarea de a participa la reality-show ul „Ferma vedetelor“ de la Pro TV.

12 celebrități vor fi nevoite să facă față traiului de țară, cu tot ce implică acesta, în timp ce nervii le sunt testați în fiecare minut cu diverse probe care mai de care mai fanteziste.

patrizia paglieri francesco

Talentul culinar al Patriziei este un atu absolut necesar în fermă, iar creativitatea ei va fi indispensabilă în momentele în care ingredientele se împuținează pe rafturi. „Sunt foarte încântată de acest proiect și abia aștept să îl văd la televizor! Faptul că am participat alături de Francesco face ca acest proiect să fie unul foarte drag sufletului meu. Mă bucur că am putut trece împreună printr-o astfel de experiență, mi se pare că este ceva unic ce poți împărtăși cu copilul tău!”, a declarat Patrizia.

Francesco este un tânăr carismatic și descurcăreț, care privește cu entuziasm această provocare: „Ferma vedetelor mi se pare un proiect foarte greu, dar foarte frumos! Am trecut prin multe lucruri acolo, dar m-am bucurat mult de fiecare clipă! Mi-am făcut prieteni și pot spune că este și va rămâne o amintire unică pentru mine!”.

monica barladeanu nea rata

Printre celebritatile care participă la Ferma vedetelor se mai numără Narcisa Suciu, Dragoș Moștenescu, Rona Hartner, Daniel Iordăchioaie etc. Show-ul este prezentat de Monica Bârlădeanu și Nea Rață.

 

Citește și – Ce gafe face chef Patrizia Paglieri în bucătărie

Citește și – INTERVIU | Chef Patrizia Paglieri e Superwoman

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter