A dezvăluit accidental sexul celui de-al treilea copil! „Sunt proastă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 12 septembrie 2022, 13:31

Oops! A dezvăluit accidental sexul celui de-al treilea bebeluș! Modelul se află în repaos la pat din cauza complicațiilor sarcinii sale.

A dezvăluit accidental sexul celui de-al treilea copil! „Sunt proastă”

Joi, 17 septembrie, Chrissy Teigen (34 de ani) le-a povestit urmăritorilor ei cum decurge sarcina sa. În timp ce oferea ultimele detalii, modelului i-a „scăpat” sexul bebelușului.

„Vreau să vă ofer un update”, a spus. „Placenta mea e groaznică. Tot ea a reprezentat partea nasoală din sarcina mea cu Luna. La Miles pur și simplu s-a oprit din a-l hrăni. S-a oprit din a avea grijă de el.

Îi „furam” toată mâncarea. Eu mă îngrășam, iar el nu creștea deloc. A trebuit să nasc mai devreme. Nașterea mi-a fost indusă la ambele sarcini. Oricum, el este foarte, foarte sănătos acum și mare!

Sunt proastă! Deci da, crește frumos. Totul este bine. Eu mă simt bine, dar placenta mea este slabă și îmi cauzează sângerări.”

Modelul dezvăluie apoi că prioritatea ei este să ajute placenta să devină mai puternică și sănătoasă, de aceea se află în repaos la pat.

„Sunt în repaos total. Mă ridic doar să merg la toaletă.” Deși își dorea să-și reia activitatea, acum că restricțiile impuse de pandemie s-au mai domolit, Chrissy știe că această decizie este luată în beneficiului fiului ei.

Chrissy a dezvăluit că este însărcinată în cel mai recent videoclip al soțului ei, artistul John Legend (41 de ani). Perechea mai are împreună doi copii, o fiică și un fiu, Luna (4 ani) și Miles (2 ani).

Foto: Instagram

Citește și:

Însărcinată pentru prima dată după 6 ani de la nuntă! „Așteptam asta!!!”

Alina Ceușan, primele poze după ce a născut: „Așa arată corpul meu acum”

Irina, fiica marelui Dem Rădulescu: „Când aud de tata, toți se uită la mine ca la sfintele moaște”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter