A divorțat în urmă cu 5 ani, dar nimeni nu a știut. De ce a ținut despărțirea secretă

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 19 noiembrie 2021, 14:42

Majoritatea vedetelor din România fac tot posibilul pentru a-și menține viața de cuplu departe de public. În anul 2016, o vedetă divorța în secret de soțul ei.

Discretă când vine vorba despre viața sa intimă, solista urma să dezvăluie că este divorțată abia trei ani mai târziu, mai precis în 2019. Se credea că are o căsnicie fericită, însă adevărul era cu totul altul.

„Cea mai mare greșeală pe care am făcut-o în viața mea a fost faptul că m-am grăbit să mă căsătoresc”, mărturisea vedeta în trecut.

A divorțat în urmă cu 5 ani, dar nimeni nu a știut. De ce a ținut despărțirea secretă

Interpreta de muzică populară Ornela Pasăre a divorțat de fostul ei soț, subcomisarul Marian Lupu, în anul 2016. Cu toate acestea, solista a confirmat despărțirea abia în anul 2019.

„Am fost discretă, am divorțat în secret. Eu am divorțat în 2016 și s-a aflat acum ceva timp. Am vrut liniște, așa sunt eu. Când trec printr-o suferință, prefer să fiu doar cu familia. Nu-mi place să vin la televizor să plâng, să încarc oamenii negativ”, a declarat Ornela Pasăre la Antena Stars.

Totodată, artista a dezvăluit ce nu ar mai putea accepta într-o relație. Vedeta refuză să mai ierte infidelitatea partenerului.

Citește și: 

Alina Pușcaș trage un semnal de alarmă în privința urșilor care se plimbă pe străzi și în curțile oamenilor

Elena Cârstea, comentarii acide despre reprezentația lui Roxen de la Eurovision

Gabriela Cristea a fost aspru criticată pentru o fotografie postată pe Instagram

„Nu aș mai accepta să am sufletul atât de bun și să iert prea mult. În momentul în care ierți prea mult, ești luat de prost. Dacă aș fi înșelată, nu aș mai trece peste. Un om, dacă te înșală o dată, te va înșela și a doua oară. Dacă îl ierți, acea iertare o ia ca pe o slăbiciune. Fetelor, dacă l-ați prins, l-ați lăsat!”, a mai declarat Ornela.

„Nu sunt de acord ca după o despărțire să te arunci imediat în brațele cuiva. Pentru că nu vei face nimic. Și poți să fac o greșeală mai mare. A doua oară trebuie să fim mai selectivi, să cunoaștem un om mai bine. Prima dată eu zic că m-am grăbit”, mai spunea artista în trecut.

„Îmi doresc să fiu sănătoasă, să duc la bun sfârșit proiectele mele. În viitor să am o familie, să am copilași. Vreau vreo 3-4. Un bărbat trebuie în primul rând să mă iubească, să fie comunicare. Să fie atent, să aducă câte o floare, eu sunt foarte romantică”, mai declara Ornela atunci.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter