Actorii de la Hollywood care sunt renumiți pentru cât de bine sărută

De Bianca Prangate, pe
Pentru actorii de la Hollywood, săruturile fac parte din fișa postului. Însă anumite staruri sunt renumite pentru cât de bine sărută.

La fel ca în școala generală, la Hollywood circulă bârfe despre cine sărută bine și cine nu. De-a lungul timpului, persoanele care activează în această breaslă au spus, mai direct sau mai subtil, care sunt oamenii care se pricep de minune să sărute pe platourile de filmare. Cei de la Nicki Swift au făcut chiar un top în acest sens.

Adam Sandler

Puțini oameni s-ar aștepta ca tocmai comediantul Adam Sandler să sărute bine, dar colegele lui de platou asta cred. Brooklyn Decker, cu care a jucat în „Just Go With It”, a spus că a fost „uimită de cât de bine sărută”. „Sărută bine, și este și un gentleman, ceea ce face întreaga experiență să fie plăcută”, a spus ea. Ba mai mult, ea a spus în emisiunea lui Andy Cohen: „Da, Adam Sandler sărută bine, iar alte actrițe mi-au spus același lucru. Au venit la mine […] și mi-au spus «Hey, nu-i așa că e bun?»”.

Chace Crawford

Celebru pentru rolul cuceritorului Nate Archibald din „Gossip Girl”, nu este de mirare că Chace Crawford este renumit pentru cât de bine sărută. Actrița Madchen Amick, care a jucat-o pe femeia mai în vârstă care l-a cucerit pe Nate în „Gossip Girl”, l-a lăudat pe actor, spunând: „Dacă cineva are oportunitatea să îl sărute, nu va fi dezamăgit”.

Heath Ledger

Regretatul Heath Ledger a lăsat în urma sa o moștenire profesională impresionantă, cu filme care l-au făcut să intre în conștiința colectivă în pofida faptului că era încă foarte tânăr. Când actrița Kate Hudson a fost întrebată în 2014 de Andy Cohen cine a fost persoana care a sărutat-o cel mai bine într-un film, ea a spus că Heath Ledger merită acel loc. „A fost chiar excelent”, a zis ea la acea vremea. „Era atât de frumos și dulce și tandru”.

Johnny Depp

Johnny Depp nu este doar unul dintre cei mai apreciați actori din toate timpurile, ci și unul care știe să sărute pasional, conform colegelor lui de filmări. În 2009, Marion Cotillard a spus: „Johnny Depp este un tip foarte, foarte de treabă. Am fost foarte emoționată, iar el a fost foarte protectiv cu mine, iar dacă chiar vreți să știți, sărută foarte, foarte bine”. Mai mult, Keira Knightley, alături de care a jucat în mai multe filme din seria „Pirații din Caraibe”, l-a rugat în mod specific pe regizor să orchestreze o scenă de sărut între ea și Johnny Depp.

Leonardo DiCaprio

De-a lungul timpului, Leonardo DiCaprio a ajuns să fie cunoscut ca un cuceritor. De la rolul în „Titanic” și până la „The Wolf of Wall Street”, personajele lui mereu au atras oamenii. Actrița Nichole Galicia a spus că sărutul cu Leonardo DiCaprio din „Django Unchained” a fost „tot ce v-ați imagina că ar fi, a fost perfect”. La rândul ei, Margot Robbie, partenera lui de platou în „The Wolf of Wall Street” a spus: „Toate prietenele mele m-au întrebat «Sărută incredibil?», iar eu le spuneam «Tot ce știu este că săruturile lui de pe platouri sunt minunate.»”.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter