Actorul George Clooney își scoate la licitație una dintre motociclete. Care este prețul de pornire

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Joi, 06 august 2020, 13:47
Actorul George Clooney își va scoate la licitație una dintre motocicletele sale! Soția sa, Amal, a reușit să îl convingă pe actor să facă acest gest, deoarece s-a săturat să îi poarte de grijă celebrului soț, de fiecare dată când acesta decide să plece de acasă cu motocicleta. 

George Clooney a fost implicat într-un accident de motocicletă în Sardinia

În luna iulie, George Clooney a fost implicat într-un accident de motocicletă în Sardinia și a fost transportat la spital. Actorul a suferit răni ușoare, după ce motocicleta lui a intrat în coliziune cu o mașină, el aflându-se în apropierea stațiunii Costa Corallina, din Olbia. Soția lui, Amal, s-a declarat îngrijorată de faptul că George C. ar mai putea avea un astfel de incident, așa că l-a convins pe actor să scoată la licitație una dintre motocicletele sale, în scop caritabil.

George Clooney si Amal

Motocicleta face parte dintr-o colecție limitată și va fi semnată chiar de actor. Licitația este organizată de Ben Stiller, Jake Tapper și Kenny Chesney. Obiectele scoase la licitație vor ajuta la construirea unor case accesibile pentru veteranii răniți în război. Prețul motocicletei începe de la 25.000 de dolari!

Tu stii care sunt cele mai rapide motociclete din lume?

Citește și: „Accidentul lui George Clooney surprins de camerele de supraveghere”

„George Clooney, cel mai bine plătit actor din 2018”

Sursă foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter