Actorul Johnny Galecki și iubita lui s-au despărțit. Au un fiu împreună

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 03 decembrie 2020, 15:00

Actorul Johnny Galecki (45 de ani) din serialul Big Bang Theory și iubita lui, Alaina Meyer (23 de ani), s-au despărțit. Au format un cuplu timp de mai bine de doi ani, relatează People.

Actorul Johnny Galecki și iubita lui s-au despărțit. Au un fiu împreună

Johnny și Alaina au împreună un fiu, Avery, în vârstă de 1 an. Fosta pereche deține în prezent custodie comună asupra micuțului.

Alaina s-a aflat în Nashville, SUA, în ultimele săptămâni. Penultima ei postare în mediul online este din data de 23 noiembrie, ziua în care fiul ei a împlinit un an.

„Acesta a fost cel mai încurcat an din viața mea, cu cele mai înalte culmi și cele mai adânci prăpăstii, dar chiar și în cele mai grele momente, acest băiețel sănătos care avea nevoie de mine m-a ținut cu picioarele pe pământ.

Este incredibil cât de repede trece timpul privind acest micuț maturizându-se. Este cel mai frumos cadou. Sunt extrem de recunoscătoare pentru că este sănătos și pentru călătoria noastră împreună”, a scris Alaina pe contul personal de Instagram.

În tot acest timp, Johnny a fost izolat alături de muzicianul Randy Houser după ce, în urmă cu câțiva ani, a devenit toboșar în trupa acestuia. Recent, ambii s-au fotografiat alături de copiii lor, mărturisind că sunt mândri să fie tătici.

La mai puțin de o oră de la vestea că s-au despărțit, Johnny a publicat o fotografie în mediul online, fără a face referire la familia sa. În imagine, actorul este surprins pe scenă, cu microfonul în mână. „Mi-e dor de mulțimi. Stați în siguranță.”

Johnny și Alaina au pășit pentru prima dată pe covorul roșu în calitate de cuplu la Premiile People’s Choice din 2018. Au participat împreună și la gala Globurilor de Aur din 2019.

În luna aprilie a anului trecut, actorul a dezvăluit că el și Alaina vor deveni părinți pentru prima oară. „Suntem absolut încântați să anunțăm că vom bine-veni un bebeluș în această lume nebună și minunată”, scria atunci.

Johnny a confirmat venirea pe lume a fiului său pe 4 decembrie. Anterior acestei relații, actorul a format timp de doi ani un cuplu cu actrița Kaley Cuoco.

Foto: Instagram

Citește și:

Soțul Daianei Anghel a suferit un infarct: „Urmează să-i facă toate analizele”

Ferma familiei actriței Jennifer Lawrence, cuprinsă de flăcări

Victor Rebengiuc a trecut prin experiența COVID-19: „Nu am avut simptome ale bolii”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter