Actrița Diana Sar din serialul „Vlad”, infectată cu noul coronavirus: „Am sunat la 112”

De Unica.ro, pe

Actrița Diana Sar din serialul „Vlad” a dezvăluit în mediul online că este infectată cu noul coronavirus. „A venit rezultatul de la testul pentru COVID-19 și este pozitiv.

Sunt fericită că m-am izolat încă de la primele semne care erau doar ca la o răceală obișnuită. În prima seară m-am simțit mai obosită, deși dorm în jur de 8 ore în ultima vreme, și deși aveam temperatura setată la 23 de grade [în casă], aveam un hanorac pe mine și dârdâiam de frig”, a început actrița.

Actrița Diana Sar din serialul „Vlad”, infectată cu noul coronavirus: „Am sunat la 112”

„A doua zi m-a usturat puțin gâtul. A fost singura zi în care m-a usturat gâtul. A fost foarte puțin, ca și cum aș fi băut ceva rece cu o seară înainte și chiar băusem și am avut nasul puțin înfundat.

În ziua trei-patru am început să mă simt mai bine. Mi-a revenit energia. Am făcut sport acasă și credeam că se vindecă răceala. Eram 80% sigură că este o răceală. Dar, în a cincea zi, mi-am pierdut complet gustul și mirosul. (…)

Am sunat la 112, am spus ce simptome am, a venit o salvare foarte repede acasă, m-au testat și în 48 de ore a venit rezultatul. Nu am avut febră deloc. Nivelul meu de oxigen este la 99%. Nu mă doare capul și nici nu m-a durut”, a mai spus Diana.

A încheiat videoclipul sfătuindu-și comunitatea din online să aibă grijă și să se izoleze la primele simptome. „Multă sănătate Diana 🙏 Sper să-ți treacă repede și fără probleme! 🤗❤️ Felicitări pentru transparență! Recuperare grabnică!

Multă sănătate! 😘 Felicitări pentru atitudinea pozitivă și responsabilitate. 👏👏👏 Sunt medic la UPU și îți dai seama ce presiune resimt zilnic. Dacă toată lumea ar avea o atitudine responsabilă (…) ar fi mai bine!”, i-au scris câțiva dintre urmăritori.

Foto: Instagram

Citește și:

Vichi Răileanu, despre divorț: „N-am reușit să trecem peste anumite momente”

Ce frumoasă e cea mai mică soră a Lidiei Buble. Tânăra a împlinit 18 ani și a primit cel mai emoționant mesaj de la artistă

Gheorghe Visu, actorul din „Inimă de țigan”, a ajuns la spital și are nevoie de oxigen

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter