Actrița Dulce Maria din telenovela „Rebelde” a născut. Prima imagine cu bebelușul

De Adelina Duinea, pe

La începutul lunii iunie a anului acesta, Dulce María (34 de ani) a anunțat pe contul personal de Instagram că ea și soțul ei, Paco Álvarez, vor deveni părinți. Recent, actrița a publicat prima imagine alături de fiica ei.

Actrița Dulce Maria din telenovela „Rebelde” a născut. Prima imagine cu bebelușul

„Niciun cuvânt nu poate cuprinde tot ceea ce simt acum. Întâi îi mulțumesc infinit Lui Dumnezeu că ne-a lăsat să trăim cel mai mare miracol al vieții. Cel mai mare dar al Lui Dumnezeu, fructul iubirii noastre imense.

O experiență transformatoare. Viața este împărțită într-un înainte și un după. Nu știi cât de multe poți îndura, dar pentru dragoste devii mai puternic. A meritat să te cunosc și să te am acum în brațele mele, micuță războinică.

Mulțumesc, Paco Álvarez, pentru că ești cel mai bun tată pentru puiul nostru frumos care a venit să ne schimbe viața. Maria Paula, te iubim cu toată ființa noastră. Promit să fac tot ce-mi stă în putință ca să fiu cea mai bună mamă pentru tine, steaua mea frumoasă! Te iubim!”, a scris actrița în mediul online.

Dulce María și Paco Álvarez și-au oficializat relația în luna noiembrie a anului 2019. Mai multe imagini găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

După succesul uriaș pe care l-a avut alături de colegii de platou și trupă, Anahi, Maite Perroni, Poncho Herrera, Christopher Uckerman și Christian Chavez, în telenovelele Rebelde și RBD – La Familia, Dulce María a continuat să țină legătura cu fanii prin intermediul rețelelor sociale.

Foto: Instagram / Profimediaimages.ro

Citește și:

Mihai și Iulia Albu, noi conflicte din cauza custodiei fiicei lor. Creatorul a fost dat în judecată

Alexis Sharkey, influencer din SUA, găsită fără suflare pe marginea unei șosele din Texas

După primul ei născut, o mamă a pierdut 27 de sarcini: „Este frustrant și dureros”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter