Actrița Kristen Stewart a avut coronavirus: „Nimeni nu a știut”

De Adelina Duinea, pe

În timpul unui interviu oferit recent, actrița Aubrey Plaza (36 de ani) a dezvăluit (fără să vrea) că actrița Kristen Stewart (30 de ani) și „o grămadă de alți oameni” de pe platourile de filmare ale producției Happiest Season au avut coronavirus.

Actrița Kristen Stewart a avut coronavirus: „Nimeni nu a știut”

Joi, 3 decembrie, în emisiunea TV The Late Show, moderată de Stephen Colbert, Aubrey a dezvăluit că actrița Kristen Stewart este posibil să fi avut coronavirus în timpul filmărilor din Pittsburgh, Pennsylvania.

Aubrey a dezvăluit că au filmat „chiar înainte de COVID, de fapt. COVID era pe platourile de filmare cu noi. Kristen s-a îmbolnăvit. Nimeni nu a știut despre ce era vorba. Este un breaking news? Lumea știe despre Kristen că s-a îmbolnăvit?”.

Realizându-și greșeala, actrița și-a cerut iertare imediat. „Multă lume s-a îmbolnăvit”, a explicat. „Cred că era vorba de ultima săptămână din februarie. Atunci începuse lumea să vorbească despre coronavirus, dar mai mult în glumă.

Nimeni nu înțelegea atunci cât de serios era. Cred că multă lume din echipa noastră s-a îmbolnăvit. Eu nu m-am numărat printre ei, mulțumesc lui Dumnezeu.

Când am încheiat filmările și m-am îndreptat spre aeroport, probabil pe 29 februarie sau ceva, am întrebat pe cineva: «Credeți că ar trebui să-mi fac griji legat de, gen, virusul ăsta? Gen despre ce e vorba?». Și mi s-a răspuns: «Virusul este deja aici. Virusul este în Pittsburgh deja de mult timp».

Filmul Happiest Season este centrat pe un cuplu de lesbiene pentru a scoate în evidență cât de greu este pentru aceste cupluri să vorbească despre relațiile lor.

„Normalizarea acestor povești de iubire este importantă pentru cei care cresc acum și au nevoie de sprijin. Pentru a face oamenii să vadă că aceste relații sunt normale și ok”, mai spunea Aubrey înaintea filmării producției.

Foto: Profimediaimages.ro / Instagram

Citește și:

Fiul lui Mădălin Ionescu, Filip, a împlinit 17 ani: „O vârstă la care ai fi purtat în suflet un mix de trăiri”

Lavinia Pîrva a apelat la o nouă intervenție estetică: „Mereu m-a deranjat”

Fiica Amaliei Năstase, pasionată de artă: „Îi place tot ce înseamnă arta modernă”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter