Actriţa Lori Loughlin, condamnată la două luni de închisoare

De Oana Savin, pe
Lori Laughlin a fost condamnată la două luni de închisoare și la plata unei amenzi de 150.000 de dolari după ce a pledat vinovată într-un scandal de dare de mită de către mai mulţi părinţi înstăriţi pentru admiterea copiilor lor la universităţi prestigioase din SUA.

Mai mult, actrița în vârstă de 56 de ani va trebui să se supună timp de la doi ani după ieşirea din detenţie unui regim de supraveghere şi să efectueze 100 de ore de muncă în folosul comunităţii, notează Știrile ProTV.

„Îmi pare sincer şi profund rău. Cred în Dumnezeu şi în răscumpărare şi voi face tot ce îmi stă în puteri pentru a îndrepta lucrurile”, a declarat Loughlin.

În același dosar a fost condamnat și soțul actriței, stilistul Mossimo Giannulli, acesta având de ispășit cinci luni de închisoare.

Citește și: Beyonce, schimbată complet de carantină. S-a îngrășat și nu și-a mai vopsit părul

Actriţa şi soţul ei au pledat vinovaţi în luna mai pentru acuzaţia de transfer bancar fraudulos. În schimbul recunoaşterii vinovăţiei, procurorul federal din Massachusetts a renunţat la alte două capete de acuzare, recomandând această sentinţă relativ blândă.

Lori și Mossimo au fost acuzați că au plătit unui intermediar suma de 500.000 de dolari pentru a asigura admiterea celor două fiice ale lor la University of South California.

Prin William Singer, cel care a intermediat operaţiunea, fiicele lor au fost recomandate drept candidate valoroase pentru echipa de canotaj a universităţii, în pofida faptului că acestea nu practică acest sport.

Citește și: Kelly Osbourne a dezvăluit ce operație a făcut pentru a slăbi 40 de kilograme

Organizația lui Singer, care se prezenta ca fundație, ar fi primit în total suma de 25 milioane dolari de la părinții care doreau să își vadă copiii admiși la universități prestigioase precum Yale, Georgetown sau Stanford.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Lori Loghlin.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter