Actrița Mena Suvari este însărcinată pentru prima dată la 41 de ani

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 12 aprilie 2021, 15:03

Actrița Mena Suvari și soțul ei, Michael Hope, vor devenit părinți! Mena este însărcinată cu primul lor copil.

Actrița a dezvăluit frumoasa veste într-un interviu oferit revistei People. Anunțul vine la aproape doi ani de la oficializarea relației cuplului.

Perechea s-a căsătorit în anul 2018, într-o ceremonie intimă. Mena a dezvăluit că ea și soțul ei și-au propus să devină părinți la începutul anului acesta, ceea ce a costat-o emoțional mai mult decât și-ar fi imaginat.

Actrița Mena Suvari este însărcinată pentru prima dată la 41 de ani

„Te aștepți să se întâmple și nouă nu ni s-a întâmplat”, a explicat. „Am ajuns într-un punct în care m-am simțit copleșită și foarte stresată.”

La 41 de ani, Mena a mărturisit în glumă că s-a simțit „cu un picior în groapă și hai să fie cu noroc”.

„Era ceva ce ne doream amândoi, însă m-am oprit din a calcula în urmă cu câteva luni. M-am retras și am renunțat. Atunci s-a întâmplat.”

Actrița a aflat că era însărcinată în luna iulie. Tot atunci a aflat și că va avea un fiu. „Întotdeauna am avut atitudinea asta nerăbdătoare de a-l cunoaște.

Vreau să aflu de unde vine, cine este, ce mă poate învăța. Vreau să ofer tot ce am și să încerc să comunic atât de mult cât îmi este posibil. Să fiu cu adevărat prezentă.”

Pe lângă faptul că se pregătește să devină mamă, actrița așteaptă nerăbdătoare lansarea celui mai nou proiect al său, pelicula Inheritance.

„Nu pot exprima în cuvinte cât de incredibil de special a fost pentru mine să am oportunitatea de a lucra cu oameni atât de frumoși la un proiect atât de special și aproape de sufletul meu în perioada aceasta dificilă”, a scris în mediul online.

„Mi-a fost greu să văd lumina de la capătul tunelului anul acesta, iar să fiu alături de oameni pentru care importantă este bunătatea, iubirea, aprecierea și respectul mi-a bucurat sufletul. Este magnific să găsești asemenea camarazi.”

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Citește și:

Keanu Reeves, surprins într-o ipostază tandră cu iubita. Cum l-au fotografiat paparazzi

Ajutor terapeutic de la distanță: 3 celebrități care au vorbit public despre problemele mintale cu care se confruntă

Prima imagine cu burtica Antoniei după ce s-a speculat că ar fi din nou însărcinată

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter