Actrița Selma Blair s-a ras în cap – află care este motivul

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Vineri, 13 septembrie 2019, 11:14

Actrița Selma Blair a dezvăluit în octombrie 2018 că a fost diagnosticată cu scleroză multiplă, iar de atunci a căutat să pună în lumină cum este să trăiești cu această boală.

Blair a postat pe Instagram despre fiecare pas al recuperării ei, arătând oamenilor de pretutindeni cum se schimbă viața atunci când ai o boală autoimună. În prezent, actrița se recuperează. În procesul de recuperare, a fost nevoită să se radă în cap – și pentru a celebra acest lucru, a postat o fotografie pe Instagram. În descrierea pozei, Blair a mulțumit echipei de profesioniști medicali care au ajutat-o să se vindece.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Selma Blair (@selmablair) pe

În postare, Selma a scris: „Astăzi este o zi evidentă. Sunt externată din grija unei echipe incredibile de asistente medicale și tehnicieni și un doctor vizionar care crede în vindecarea mea la fel de mult ca mine. Ăsta a fost un proces. Și va continua să fie unul. Sunt compromisă din punct de vedere imunitar pentru cel puțin trei luni de acum încolo. Așa că fără săruturi, vă rog. Voiam să mă asigur că orice complicații care ar putea apărea aici sunt spațiul meu privat. Și am scos-o la capăt într-un mod briliant. Vă mulțumesc tuturor pentru dragostea și sprijinul vostru […]. Văd lucrurile mult mai clar acum. Și sunt fericită să împărtășesc această călătorie atunci când sunt pregătită. Momentan, am recuperarea […]. Acesta este cel mai bun cadou pe care i-l puteam oferi lui Arthur, [băiețelul meu]”.

Vezi mai multe imagini cu Selma Blair în Galeria FOTO.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter