Actrița Vanessa Marquez a fost împușcată mortal

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 31 august 2018, 18:18
Vanessa Marquez a murit la vârsta de 49 de ani. Actrița, cunoscută publicului din rolul asistentei medicale Wendy Goldman, pe care l-a jucat în filmul ER, Spitalul de Urgență, alături de George Clooney, a fost împușcată mortal de poliția din Pasadena, în urma unui conflict.

Vanesa Marquez se confrunta cu probleme psihice de mai multă vreme și nu era prima oară când Poliția o vizita. Astfel, ieri, polițiștii din Pasadena au fost chemați la locuința acesteia de vecini, deoarece actrița părea că suferă de convulsii și avea un comportament ciudat. Aceasta a refuzat controlul și a amenințat polițiștii cu o armă. Fosta parteneră de film a lui George Clooney a îndreptat către aceștia un pistol ce părea automat, refuzând comunicarea. În final s-a dovedit că arma era doar o replică performantă a unui pistol automat, însă era cu aer comprimat. Pentru că nu a răspuns la avertizările polițiștilor, Vanesa Marquez a fost împușcată mortal.

Vanessa Marquez l-a acuzat anul trecut  pe George Clooney de complicitate la hărțuire sexuală și rasială, fapte petrecute în timpul filmărilor pentru serialul Spitalul de Urgență și susține că a fost trecută pe o „listă neagră” de producători pentru că a îndrăznit să se plângă de acest lucru.

Citește și – Roger Waters i-a enervat pe ucraineni. Motivul este incredibil

Citește și – Theresa May, a doua oară ținta ironiilor după ce a dansat în Africa. VIDEO

Sursă foto: captură video youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter