Adela Popescu, dezvăluiri despre Radu Vâlcan: „Este foarte dificil. Este un om antisocial”

De Unica.ro, pe
Adela Popescu (33 ani) este căsătorită cu Radu Vâlcan din anul 2015 și au împreună doi copii. Căsnicia lor este una perfectă, încununată de iubire și înțelegere. Însă, prezentatoarea de televiziune a dezvăluit că la început au deranjat-o cânteva lucruri la partenerul ei, precum faptul că acesta este o persoană „antisocială”.

„Radu este foarte dificil, dar pe cât de dificil este, pe atât de mult îmi dă mie ce am nevoie. Este un om antisocial, eu nu. El dacă stă de vorbă cu cineva, stă de vorbă fiindcă îi place persoana respectivă. Nu are nicio jenă să facă exact ce simte. La început asta m-a deranjat, apoi mi-am dat seama că el este de fapt întru totul dedicat mie și familiei noastre și că tot ce vede în viitor suntem numai noi, cei ai lui. În rest, niciodată și în niciun context nu m-a pus în vreo situație neplăcută”, a povestit Adela pentru cristinastanciulescu.ro.

Chiar îmi aduc aminte că o colegă de la Buftea l-a rugat odată să o conducă acasă și Radu a refuzat-o, pentru că așa a considerat că e mai bine ca să nu îmi creeze vreun disconfort și mie asta mi se pare admirabil, pur și simplu! Iar ciudățeniile pe care le are pălesc în comparație cu ceea ce-mi oferă”, a mai spus ea.

Citește GRATUIT numărul de iulie al Revistei Unica, în format digital!

Deși nu se consideră o persoană geloasă, Adela POpescu a mărturisit că la un moment dat a avut o reacție de gelozie pe când Radu se afla în Thailanda, la filmări.

A existat un singur moment în care el mi-a trimis o fotografie din Thailanda, și mi-a scris „uite ce doamnă frumoasă mă masează pe mine”. Doamna era amuzantă, drăguță, în vârstă, o thailandeză… Numai că eu am văzut în poza respectivă un cârlionț. Doamna respectivă era la picioarele lui, masându-l la tălpi și, foarte aproape de el, cumva lipit de el, mi se părea mie, am văzut un cârlionț de femeie. Și eu i-am răspuns „doamna ca doamna, dar al cui e cârlionțul?” El și-a dat seama că făcând un zoom, ca să se vadă femeia, prinsese în poză și pe altcineva care era mai departe. Mi-a trimis și poza întreagă, originală, ca să văd. Și așa am văzut, da, că acea femeie cu cârlionț era departe de el. Deci eu nu sunt geloasă, fiindcă nu-mi dă motive, dar cu acea ocazie, am văzut că am totuși, potențial…”, a precizat vedeta.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Adela Popescu și Radu Vâlcan.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter