Adela Popescu, imagini inedite și incitante. Actrița a fost fotografiată în lenjerie intimă

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 03 februarie 2020, 13:14
Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite figuri din lumea mondenă. Actriță, prezentatoare de televiziune și mamă, soția lui Radu Vâlcan, reușește să surprindă cu energia de care dă dovadă, dar și cu... fizicul de invidiat.

Adela Popescu, în vârstă de 33 de ani, are tot ce-și poate dori de la viață: un soț celebru și dorit de toate femeile, doi băieței minunați, prieteni cât cuprinde și o carieră de succes. Dacă la aceste calități mai adaugăm și faptul că are o siluetă pe care toate femeile o râvnesc, obținem rețeta fericirii, nu-i așa? Ei bine, Adela Popescu și-a surprins fanii cu două fotografii incendiare pe care le-a postat cu nonșalanță pe conturile de socializare. Chiar dacă este foarte discretă cu viața sa personală, iată că soția lui Radu Vâlcan mai simte din când în când nevoia să… tragă cortina și să se dezvăluie fanilor în cele mai fierbinți și incitante ipostaze, așa cum a afăcut-o și acum.

Adela Popescu s-a fotografiat în pat, doar în lenjerie intimă, acoperindu-și sânii cu părul, iar poza a strâns imediat mii de like-uri. Dar asta nu este tot, Adela Popescu și-a uimit fanii cu o altă fotografie în care apare alături de Radu Vâlcan, de asemenea, în lenjerie intimă extrem de sexy și provocatoare, dar de această dată… legată la ochi.

Adela Popescu nu are inhibiții și ne-a demonstrat acest lucru și în interviul acordat în revista Unica, interviu în care dezvăluie cum reușește să se bucure de momentele de intimitate cu Radu Vâlcan, în condițiile în care are doi copii în preajmă tot timpul.

Vezi imaginile inedite și incendiare cu Adela Popescu și Radu Vâlcan, dar și alte poze exclusive din ședința foto realizată alături de cei doi băieței pentru revista Unica, în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram, Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter