Adela Popescu, schimbare radicală de look. Nici copilul ei nu a recunoscut-o

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 20 august 2020, 11:34
A fost șatenă, roșcată, blondă, a încercat diferite tunsori, iar acum Adela Popescu a făcut din nou o schimbare de look. De data asta, vedeta Pro TV a optat pentru o coafură "neconvențională".

După o vacanță de neuitat alături de familia sa, Adela Popescu s-a întors din Grecia hotărâtă să-și schimbe radical look-ul. Schimbarea vine chiar înainte de începerea unui nou sezon al emisiunii „Vorbește lumea”, pe care vedeta o prezintă la Pro TV.

Citește online gratuit numărul de august al revistei Unica

Adela Popescu a postat pe contul său de Instagram o fotografie care a uimit pe toată lumea. Aceasta a renunțat la părul lung, a optat pentru o tunsoare bob scurt și o nuanță foarte deschisă de blond, iar noul look o prinde de minune.

„Gata, măi, fetelor, am făcut-o! Mai blondă și mai cu părul scurt de atât nu am fost niciodată”, le-a transmis Adela admiratorilor săi.

Îndrăgita prezentatoare de televiziune a mărturisit că schimbarea a fost așa de mare, încât copilul ei nu a recunoscut-o.

„Am ajuns acasă, mândră tare de schimbarea de look. Știți ce mi-a zis copilul? Că nu mă recunoaște și să mă fac la loc mama lui. Ce fac eu în situația asta?”, a spus ea amuzată. 

Fanii și prietenii Adelei Popescu au fost impresionați de noul look și au avut numai cuvinte de laude la adresa vedetei.

„Nicio altă variantă nu ți-a stat la fel de bine ca aceasta”, i-a transmis buna ei prietenă, Dana Rogoz.

Citește și: Vedete cu acelaşi look de ani de zile. Vezi cum arătau la începuturi!

„Îți vine super noul look, îndrăzneață, rebelă, sexy!”, „Ce superbă ești!!! Oricum erai frumoasă, dar îți stă super bine așa!”, „Super frumoasă. Îți stă mult mai bine așa. Felicitări pentru curaj.” – sunt câteva dintre mesajele pe care Adela Popescu le-a primit de le-a admiratorii săi.

Intră în GALERIA FOTO să vezi cum arată acum Adela Popescu și ce schimbări de look și-a făcut de-a lungul timpului.

Sursă foto: Instagram

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter