Adelina Pestrițu a fost nașă de botez. Cum s-a îmbrăcat vedeta. FOTO

De Mădălina Manole, pe
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au fost nași de botez în acest weekend. Cei doi au devenit părinți spirituali creștinând un băiețel.

Adelina Pestrițu, în vârstă de 32 de ani, a surprins, așa cum era de așteptat, prin vestimentația aleasă. Fosta prezentatoare de televiziune a purtat două ținute diferite, una la biserică, în timpul botezului propriu-zis, și una la restaurant, acolo unde a avut loc petrecerea.

Adelina Pestrițu a purtat o ținută masculină la biserică, foarte sobră, formată dintr-un costum cu pantalon și sacou, de culoare neagră, iar la petrecere, vedeta a optat pentru o rochie aurie cu inserții argintii, lungă, mulată și decoltată, care i-a definit perfect silueta impecabilă.

Adelina Pestrițu se mândrește cu o siluetă de invidiat, chiar perfectă am putea spune, motiv pentru care, îndrăgita vedetă ne va prezenta în fiecare zi de joi câte unul din antrenamentele pe care aceasta le face la sala de fitness.

Adelina Pestrițu s-a căsătorit cu Virgil Șteblea, tatăl fetiței sale, în luna iulie, la un an de când a devenit mămica unei fetițe, pe nume Zenaida Maria.

Vezi ținutele de nașă purtate de Adelina Pestrițu la botez îm galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter