După ce a fost acuzată de Iulia Albu că poartă blănuri naturale, Adelina Pestrițu a reacționat

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 22 ianuarie 2021, 13:09

Recent, Adelina Pestrițu (33 de ani) a dezvăluit că își licitează una dintre rochiile de mireasă pentru o cauză nobilă.

Banii obținuți vor contribui la modernizarea Secției de Pediatrie a Spitalului Municipal din Câmpulung-Muscel în care vedeta s-a născut în urmă cu aproape 34 de ani.

După ce a fost acuzată de Iulia Albu că poartă blănuri naturale, Adelina Pestrițu a reacționat

Invitată în platoul emisiunii La Măruță pentru a vorbi despre licitația care se va încheia pe 27 noiembrie, Adelina a fost întrebată de gazdă dacă poartă sau nu blănuri naturale.

Întrebarea a venit în urma unei alte ediții a emisiunii în care Iulia Albu a criticat una dintre ținutele Adelinei și din acest motiv, dar nu numai.

„Am și blănuri naturale, am și blănuri artificiale. Nu susțin comerțul de blănuri naturale, însă, odată ce le am în dressing, ce să fac cu ele? Să le dau foc.

Sunt niște haine. Le port, dar nu susțin asta, sunt împotriva. Poate le-am primit și cadou, poate le-am și cumpărat la un moment dat în viață. Important este să nu susții chestia asta, nu?

Sunt niște haine pe care le am în dressing. Îmi pare rău dacă, nu știu, cineva e supărat din cauza asta, dar trebuie să spun că nu ăsta este scopul meu. Port și eu niște haine, dacă cineva se supără îmi cer mii de scuze”, a declarat fosta prezentatoare TV.

De curând, Adelina și soțul ei, Virgil Șteblea, s-au mutat într-o nouă locuință. Perechea și-a oficializat relația anul trecut și are împreună o fiică, Zenaida Maria, în vârstă de 2 ani.

Foto: Instagram

Citește și:

Cezar Ouatu, marcat de pierderea tatălui în perioada sărbătorilor de iarnă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter