Adriana Lima, în lacrimi. Supermodelul se retrage definitiv de pe podiumul de modă

De Mădălina Manole, pe
Adriana Lima se retrage definitiv de pe podiumul de modă. După ce a anunțat că nu va mai poza niciodată goală, cel mai longeviv model Victoria’s Secret a confirmat în lacrimi că aseară, la New York, a avut loc ultimul show din cariera sa.

Adriana Lima, în vârstă de 37 de ani, a anunțat aseară că se retrage după aproape 20 de ani în care a defilat în prezentările de modă Victoria’s Secret. Supermodelul brazilian a scris inclusiv pe contul său de Instagram că „pune în cui aripile”: „Dragă Victoria, îți mulțumesc că mi-ai arătat lumea, împărtășindu-mi secretele și, cel mai important, nu doar că mi-ai dat aripi, ci m-ai învățat să zbor! Toată dragostea pentru cei mai buni fani din lume! Cu dragoste, Adriana”.

Adriana Lima deține recordul pentru  cel mai longeviv „îngeraș” al Victoria’s Secret, frumoasa braziliancă defilând pentru celebra casă de modă încă de la vârsta de 18 ani, iar anul trecut a primit titlul de „Cel mai valoros înger Victoria’s Secret”. Adriana Lima a avut onoarea de a purta de trei ori în întreaga sa carieră celebrul Fantasy Bra, cel mai scump sutien al brandului, lansat anual. Aseară, în cadrul celui de-al 18-lea show din cariera sa la Victoria’s Secret, Adriana Lima a încheiat prezentarea de modă în lacrimi și a trimis pentru ultima dată celebrul sărut către camerele de filmat.

Adriana Lima a fost căsătorită timp de cinci ani cu baschetbalistul sârb Marko Jaric şi au împreună două fete. Aceasta a precizat că se va retrage din lumina reflectoarelor pentru a se dedica mai mult familiei, dar și acțiunilor caritabile, în special celor dedicate femeilor:

Adriana Lima se retrage „Sunt nerăbdătoare să susţin femeile şi să fiu implicată în diferite proiecte care sprijină femeile din lume. Acesta va fi viitorul meu, dar sunt încă fericită că fac parte din show-ul Victoria’s Secret de anul acesta”, – a declarat Adriana Lima aseară, în culisele ultimului show din cariera sa de model Victoria’s Secret, pentru Revista People.

Citește și – Flavia Mihășan, primele declarații despre sarcină

Citește și – Simona Gherghe și-a părăsit logodnicul chiar înainte de nuntă

Sursă foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter