Alanis Morissette este însărcinată. Cum și-a anunțat fanii

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 26 martie 2019, 11:50
Alanis Morissette a rămas însărcinată pentru a treia oară, la vârsta de 44 de ani. Cum a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

Alanis Morissette și soțul ei, rapperul Souleye, pe numele său real Mario Treadway, așteaptă venirea pe lume al celui de-al treilea copil. Cei doi mai au împreună o fiică în vârstă de 2 ani, Onyx, și un băiat de 8 ani, Ever, potrivit people.com.

Artista a făcut frumosul anunț pe Instagram, printr-o fotografie alb-negru din profil, în care apare cântând la microfon în sufrageria casei sale. Îmbrăcată într-o ținută all black, printr-un pulover pe gât mulat, Alanis lasă să se vadă burtica de gravidă. „Atât de multă noutate ❤️❤️❤️❤️” este mesajul care însoțește imaginea.

Cântăreața și soțul ei sunt împreună din 2009 și s-au căsătorit în mai 2010. Ceremonia a avut loc într-un cadru intim, la casa lor din Los Angeles, iar alături le-au fost doar membrii familiei.

Alanis Morissette a suferit de depresie postpartum

Alanis Morisette și-a dorit foarte mult să devină mamă, dar nașterea celor doi copii s-a transformat din bucurie într-o luptă înverșunat cu depresia postpartum.

„Sunt zile când sunt paralizată până în punctul în care nu pot să mă mișc. Când eram mică, imi imaginam că o să am copii cu un partener minunat, însă nu am anticipat problemele de sănătate care au venit”, mărturisea atunci cântăreața canadiană.

A crezut că este doar un moment de slăbiciune și a refuzat să ceară ajutor, dar starea ei se înrăutățea. În cele din urmă, pentru că simțea din ce în ce mai rău, a mers la terapie și a început un tratament medicamentos. De asemenea, muzica a ajutat-o să scape de depresie. Dacă aceste simptome vor apărea și după cea de-a treia naștere, rămâne de văzut.

Sursă foto: Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter