Alex Bodi își vinde vila din Pipera. Cât cere afaceristul pe imobilul de lux

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 23 iulie 2020, 13:49
Alex Bodi își vinde vila din Pipera. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu și actual iubit a scos la vânzare imobilul de lux, iar suma pe care o cere pentru acesta nu este deloc de neglijat.

Alex Bodi a decis să renunțe la vila cu piscină pe care o deține într-un cartier de fițe din București, iar anunțul vânzării a fost făcut pe mai multe site-uri de imobiliare. Nu se știe dacă decizia vine în urma unor probleme financiare ale omului de afaceri sau pur și simplu vrea să facă o altă investiție imobiliară, cert este că acesta nu prea vrea să lase la preț, deși suma fabuloasă cu care o vinde este negociabilă, relatează cancan.ro.

Alex Bodi scrie în anunțul prin care își vinde vila că aceasta este construită în stil meditaranean, complet mobilată și utilată, iar prețul indicat este de 875.000 de euro.

Citește și – EXCLUSIV! INNA a spus tot: de la primul sărut până la cea mai dureroasă despărțire

Vila scoasă la vânzare este întocmai locul în care Alex Bodi și Bianca Drăgușanu și-au petrecut mare parte din perioada de izolare impusă de pandemia de COVID-19. Vezi în galeria foto cum arată vila lui Alex Bodi!

Citește și – Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea formează un cuplu. Omul de afaceri a cerut-o deja în căsătorie pe sportivă

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter