Alex Bodi s-a întors la Bianca Drăgușanu. Ce mesaj a transmis rivala sa, Daria Radianova

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 16 iunie 2020, 13:58
Relația tumultoasă dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este departe de a se fi încheiat, ba mai mult, se pare că cei doi s-ar fi împăcat din nou.

Bianca Drăgușanu a fost surprinsă în brațele fostului său soț, Alex Bodi, iar acest aspect confirmă zvonurile că afaceristul s-ar fi despărțit de rusoaica Daria Radianova.

Citește GRATUIT numărul de iunie al Revistei Unica în format electronic!

Atât Bianca Drăgușanu, cât și Alex Bodi s-au aflat la mare în weekendul care tocmai a trecut. Amândoi au fost prezenți în același club și chiar dacă inițial au stat la mese diferite, afaceristul nu a rezistat prea mult timp să-și vadă fosta soție de la distanță și până la urmă a mers la masa acesteia. În timpul unui dans, Alex Bodi a îmbrățișat-o cu patos pe Bianca Drăgușanu care nu l-a respins, semn că sentimente încă mai există între cei doi.

În plus, Alex Bodi i-a oferit cadou fostei soții, pe lângă un buchet imens de trandafiri roșii, un ceas în valoare de 35.000 euro pe care blondina l-a acceptat fără să stea pe gânduri, conform cancan.ro.

Citește și – Ileana Badiu lansează prima aplicație din România care transmite mesaje video personalizate de la celebrități pentru fanii lor

În replică, Daria Radianova, femeia cu care Alex Bodi a înșelat-o de două ori pe Bianca, a postat un mesaj pe Instastory cu subînțeles pentru aceasta: ”Draga mea, am tocurile mai înalte decât standardele tale.” – a scris rusoaica. Cei doi s-au despărțit și drept dovadă nici nu se mai urmăresc pe conturile de socializare.

Citește și În sfârșit! Andreea și Cabral au arătat tuturor chipul micuței Namiko

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter