Alex Rodriguez, acuzat de infidelitate la scurt timp după ce s-a logodit cu Jennifer Lopez

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 11 martie 2019, 16:02
Alex Rodriguez este acuzat de infidelitate, la scurt timp după ce a cerut-o de soție pe Jennifer Lopez. Iar acuzațiile vin de la un fost jucător de baseball și coechipier de-al lui Alex, Jose Canseco.

De abia s-au logodit, însă J-Lo și A-Rod s-ar putea să își lase planurile de sărbătoare în așteptare, după ce au apărut acuzații de infidelitate la adresa lui Rodriguez.

Un fost coleg din Liga Mare de Baseball, Jose Canseco, susține că Alex o înșeală pe iubita sa cu fosta lui soție, Jessica Canseco.

Fostul jucător de baseball a scris pe Twitter că este pregătit să facă și un test poligraf pentru a arăta că spune adevărul.

Canseco, care a jucat alături de Alex Rodriguez la New York Yankees, a scris: „O privesc pe J.Lo cum îi dă mesaje lui Alex Rodriguez, nu știe că o înșeală cu fosta mea soție Jessica”

Săraca fată, nu are nicio idee cine este el de fapt”, a continuat acesta.

Bărbatul spune că se afla cu Jessica în urmă cu câteva luni când Alex a sunat-o pe mobil.

Alex Rodriguez încetează să mai fii un nenorocit, nu o mai înșela pe Jennifer Lopez”, a mai scris Canseco pe Twitter.

În acest weekend, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au logodit, acesta oferindu-i artistei un inel în valoare de 4.5 milioane dolari. Cei doi încă se află în vacanță în Bahamas.

Fericitul cuplu a dat vestea cea mare pe Instagram. După puțin timp, Alex a dezvăluit cum a cerut-o pe Lopez, postând o imagine cu camera lor de hotel. Rodriguez a umplut camera cu trandafiri, iar pe pat a scris din petale de trandafiri „Te iubesc”.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter