Alex Rodriguez i-a transmis un mesaj emoționant lui Jennifer Lopez

De Oana Savin, pe
Alex Rodriguez, logodnicul cântăreței Jennifer Lopez, i-a transmis un mesaj emoționant acesteia, cu ocazia zilei ei de naștere.

Artista a împlinit miercuri vârsta de 50 de ani și cu această ocazie, Rodriguez a postat pe contul său de Instagram o înregistrare video în care a cuprins cele mai frumoase momente petrecute alături de Jennifer și de copiii lor.

La mulți ani, iubito. De când suntem împreună m-ai făcut să mă simt ca și cum în fiecare zi ar fi fost ziua mea de naștere.Îți mulțumesc pentru pasiunea ta, pentru energie, inspirație și încercarea de a fi mereu cea mai bună în tot ceea ce faci. Ești cea mai bună parteneră de viață, cea mai bună fiică, cea mai bună mamă, cel mai bun performer. Te iubim, fanii tăi te iubesc, copiii te iubesc și eu te iubesc. Să face, să fie cea mai frumoasă aniversare. Te iubesc!”, i-a transmis Alex în înregistrarea video.

 

View this post on Instagram

 

It’s your party, Jennifer! Thank you for inviting all of us to share this special day with you. 🎁 🎉 🎈

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Acest mesaj a emoționat-o până la lacrimi pe vedetă, care comentat, tot în mediul online: „Plâng… Ador viața noastră… Te iubesc atât de mult… Mulțumesc, bărbatul meu frumos!”.

Alex Rodriguez i-a transmis un mesaj emoționant lui Jennifer Lopez

Și se pare că petrecerea de ziua lui Jennifer Lopez a fost una de neuitat. Aceasta a postat pe Instagram câteva secvențe în care apare dansând și cândtând alături de logodnicul său.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter