Alexis Sharkey, influencer din SUA, găsită fără suflare pe marginea unei șosele din Texas

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 20 ianuarie 2021, 13:34

Alexis Sharkey (26 de ani), influencer din Statele Unite ale Americii, a fost găsită fără suflare pe marginea unei șosele din Houston, Texas.

Familia acesteia caută răspunsuri. Potrivit E! News, tânăra în vârstă de 26 de ani a fost declarată dispărută sâmbătă, 28 noiembrie, după ce nu a ajuns la o întâlnire a grupului ei de prieteni fără nicio explicație.

Alexis Sharkey, influencer din SUA, găsită fără suflare pe marginea unei șosele din Texas

Familia tinerei s-a panicat în momentul în care Alexis nu a răspuns niciunuia dintre apelurile și mesajele lor. Totodată, tânăra nu mai publicase nimic în mediul online de 12 ore.

Duminică, 29 noiembrie, familia lui Alexis a fost informată că rămășițele ei au fost găsite de muncitori pe marginea unei autostrăzi din Houston, Texas, sâmbătă dimineața. Alexis nu purta haine, pe trupul ei nu erau semne clare de violență, iar medicii legiști urmează să dezvăluie cauza morții sale.

Una dintre prietenele lui Alexis, Tanya Ricardo, a declarat pentru KHOU11: „Aruncată pe marginea unei străzi, goală, ca un gunoi. Pur și simplu nu înțeleg … Nimeni nu scapă după ce face așa ceva. Nimeni”.

Mama lui Alexis, Stacey Robinault, a mulțumit familiei și prietenilor pentru susținere. „Nu vă putem mulțumi îndeajuns pentru iubirea și gândurile bune pe care le-ați transmis familiei noastre.

Vă rog să ne oferiți acest timp pentru a ne obișnui cu această incredibilă pierdere, nu doar a familiei noastre, ci a întregii lumi!!!”, a scris pe pagina ei de Facebook.

Soțul lui Alexis, Tom Sharkey (45 de ani), și-a exprimat de asemenea durerea în mediul online, scriind că se simte „pierdut” după decesul lui Alexis, pe care a numit-o „unica lui iubire”.

„Cred că a fost ucisă. Da. Din ce am aflat până acum și din pricina instinctului meu de mamă. Am învățat din tinerețe să mă încred în intuiția mea. Până acum nu m-a înșelat niciodată”, a mai spus mama lui Alexis pentru ABC13.

Înainte să moară, Alexis le-ar fi dezvăluit prietenilor ei că depusese actele de divorț de Tom. În ciuda jobului de influencer, Alexis ținea intimitățile mariajului ei departe de ochii urmăritorilor săi.

Foto: Instagram

Citește și:

Rita Ora, amendată pentru organizarea unei petreceri aniversare în ciuda restricțiilor

Actorul Johnny Galecki și iubita lui s-au despărțit. Au un fiu împreună

Soțul Daianei Anghel a suferit un infarct: „Urmează să-i facă toate analizele”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter