Alin Oprea, scrisoare emoționantă pentru copiii săi: „Sunteți sângele, sufletul și viața mea”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 09 septembrie 2020, 17:28
În plin proces de divorț, Alin Oprea și Larisa, fosta sa parteneră de viață, nu par a găsi o cale să încheie scandalul care a izbucnit odată cu vestea despărțirii lor. Nu acuzațiile grave lansate de soția sa îl dor cel mai mult pe artist, ci reacția copiilor lui, care sunt de partea mamei lor. 

În declarațiile pe care Alin Oprea le-a făcut după ce s-a aflat că divorțează de Larisa, partenera sa de viață de mai bine de 20 de ani, artistul a vorbit aproape de fiecare dată despre dragostea pe care le-o poartă copiilor săi, Melissa şi Adrian, și de sacrificiile pe care le-a făcut pentru ei. Însă aceștia nu s-au lăsat deloc impresionați de vorbele cântărețului, ba mai mult, l-au exclus din familie și nu mai vor să știe nimic de el.

Citește online gratuit numărul de septembrie al revistei Unica

Prezent la emisiunea Xtra Night Show, Alin Oprea a plâns de dorul lor și le-a transmis un mesaj cutremurător acestora.

Scrisoarea lui Alin Oprea pentru copiii săi

”Dragii mei copii. Tot ce am iubit mai mult pe lumea asta ați fost voi. Singurele persoane pentru că mi-aș fi dat chiar și viața ați fost voi. Mândria mea cea mai mare pe lumea asta ați fost voi. Orice ați fi și orice ați face, iubirea mea pentru voi este maximă și veșnică. Îngeri sau demoni, sfinți sau criminali, copii sau adulți, voi o să rămâneți mereu pentru mine fetița mea și băiețelul meu. Orice s-ar întâmpla nu vă judec, nu vă învinovățesc și nu vă urăsc.

Am sperat că vom fi o echipă toată viața și că vă voi încuraja și vă voi susține în toate momentele și provocările profesionale mai dificile. Am sperat să fiu aproape de voi când veți absolvi universitățile, când veți câștiga premiul Brit Awards și când veți deveni vedete.

Aș fi fost onorat să petrecem împreună la nunțile voastre și aș fi fost poate bunicul rocker nonconformist pentru copiii voștri. Toate acestea mai sunt încă posibile, dar depinde doar de voi. Eu vă respect alegerile. Sunteți sângele, sufletul și viața mea.

Citește și: Alin Oprea, acuzații dure din partea apropiaților Larisei: O umilea, jignea și agresa verbal când bea. Ce bărbat e el?

Am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru voi, sunteți adulți și sunt convins că veți reuși în viață sau carieră cu sau fără mine de acum încolo. Sunteți prea talentați, prea frumoși, prea deștepți ca să nu vă îndepliniți visele. Fiți cinstiți, spuneți mereu adevărul, și nu faceți compromisuri. Iubiți-vă pe voi înșivă. Vă doresc fericire, adică sănătate, iubire și succes. Vă iubesc” – le-a transmis Alin Oprea copiilor săi.

Sursă foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter