Alin Oprea și iubita lui, Medana Medaria, s-au logodit

De Unica.ro, pe

Alin Oprea, fostul solist al trupei Talisman, și iubita lui, Medana Medaria, s-au logodit după 2 ani de relație. Artistul și-a cerut iubita în căsătorie pe 20 iulie 2021 și a făcut anunțul în mediul online, schimbând statusul de pe Facebook din „într-o relație” în „logodit” cu Medana Medaria.

Alin Oprea și iubita lui, Medana Medaria, s-au logodit

„Să fiți binecuvântați!; Multă fericire și iubire!; Să fie într-un ceas bun!; Mulți ani împreună!; Felicitări”, au fost doar câteva dintre comentariile postării lui Alin.

În urmă cu două luni, cântărețul și iubita lui au aniversat 2 ani de relație. „Tocmai s-au împlinit 2 ani de la momentul care urma să-mi schimbe total viața. Doi ani de la momentul în care am început să înțeleg ce înseamnă cu adevărat iubirea, respectul și demnitatea.

Da, s-au împlinit 2 ani de la prima întâlnire aparent întâmplătoare cu iubita mea, Medana, un moment magic în care am simțit amândoi acea chemare pe care o așteptam de o viață. Am surprins-o cu 1.500 de trandafiri”, declara Alin Oprea în mai, la Antena Stars.

În 2020, pe 10 decembrie, cu ocazia aniversării Medanei, Alin scria în mediul online: „Tu ești «medicul» care mi-a salvat viața când alții m-au îmbolnăvit, «avocatul» care m-a apărat când alții m-au nedreptățit.

«Scutul» care m-a protejat când alții au vrut să-mi străpungă inima. «Stâlpul» care m-a susținut când alții au vrut să mă îngenuncheze și «soarele» care a adus lumină în viața mea când am fost abandonat în întuneric.

Citește și: 

Alin Oprea, gest emoționant pentru iubita lui, Medana Medaria

Cu ce se ocupă acum Larisa Oprea, fosta soție a lui Alin Oprea

Tavi Colen, noi dezvăluiri despre conflictul cu Alin Oprea

Acesta este motivul pentru care tu ești singurul om de care am nevoie astăzi, mâine și până la sfârșitul timpului. Mulțumesc pentru iubirea de dincolo de vremuri, pentru atingerea magică. Pentru tandrețea angelică și pentru infinitul pe care mi l-ai dăruit. Îți doresc cea mai dulce zi de naștere. La mulți ani, MEDANA!”.

Alin Oprea și fosta lui soție, Larisa, s-au despărțit după 23 de ani de căsnicie

În vara anului 2020, după 23 de ani de căsnicie, artistul și soția lui Larisa dezvăluiau că s-au despărțit. Unul dintre motivele separării ar fi fost distanța, Larisa locuind în Londra, alături de cei doi copii ai lor, Melissa (18 ani) și Adrian (21 de ani), care studiază acolo muzica.

La începutul anului acesta, fostul cuplu s-a reîntâlnit la tribunal. „Un om normal ar fi venit să ne salute. Este prea mult ceea ce cerem, un bună ziua. Tot timpul găsește motive pentru care să nu vorbească cu copiii.

Ne-a îmbolnăvit pe noi toți. Trebuie doar să dovedesc că merit numele de Oprea, în rest nu mai există martori și alte dovezi. Este foarte clar că nu mai avem cum să conviețuim împreună”, a declarat Larisa la ieșirea din tribunal, în exclusivitate pentru Antena Stars.

„Ei n-au vorbit cu mine, eu mi-am dorit să vorbesc întotdeauna, n-am reușit niciodată. Nu mi s-a răspuns. Eu nu pot decât să le accept alegerile și să merg mai departe în felul meu. Am de gând să mă prezint și să prezint toate măsurile și toate dovezile de care dispun, să avem cu toții parte de un proces din toate punctele de vedere.

Să nu fie nimeni nedreptățit. Vreau ca toată lumea să plece cu sufletul pe buze. În sufletul meu, procesul s-a încheiat. Eu sunt divorțat demult”, a spus și Alin Oprea, tot în exclusivitate pentru Antena Stars.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter