Alin Oprea și Larisa s-au întâlnit la Tribunal în procesul de divorț. Ce s-a întâmplat între cei doi

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 16 februarie 2021, 15:13

Alin Oprea și Larisa se află în plin proces de divorț și s-au întâlnit la Tribunal pentru o primă înfățișare.

Chiar dacă au trecut câteva luni de când cei doi au decis să pună capăt căsniciei, între ei conflictul nu pare că s-a stins. La ieșirea din sala de judecată, Larisa Oprea a făcut o serie de declarații acide cu privire la situația dintre ea și solistul trupei Talisman.

Citeşte şi: Alin Oprea, gest emoționant pentru iubita lui, Medana Medaria

Larisa a spus că Alin nici măcar nu a salutat-o, așa cum ar fi fost politicos. În plus, ea este mai decisă ca niciodată să-și păstreze numele de familie dobândit în urma căsniciei.

„Un om normal ar fi venit să ne salute. Este prea mult ceea ce cerem, un ‘bună ziua’. Tot timpul găsește motive pentru care să nu vorbească cu copiii. Ne-a îmbolnăvit pe noi toți. Trebuie doar să dovedesc că merit numele de Oprea, în rest nu mai există martori și alte dovezi. Este foarte clar că nu mai avem cum să conviețuim. Eu îi mulțumesc pentru cei 23 de ani de căsătorie, îi mulțumesc pentru acești copii, ei sunt minunile mele. Eu pentru ei trăiesc. Și-a înregistrat propriul copil, a pus telefonul pe masă, cică să îi arate ceva, dar de fapt îl înregistra, nu a avut discuții normale cu copiii. Denisa merge la psiholog, și probabil o să merg și eu”, a declarat Larisa, pentru reporterii de la „Xtra Night Show”.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

Alin și Larisa au decis să divorțeze după 23 de ani de căsnicie. Cei doi s-au acuzat reciproc de infidelitate, iar acum se luptă pentru bunurile comune din timpul căsătoriei. Alin Oprea și Larisa au doi copii, o fată, Melisa (18 de ani) și un băiat, Adrian (21 de ani).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter