Alina Ceușan a dezvăluit sexul bebelușului

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 25 iunie 2020, 14:05
Alina Ceușan a dezvăluit sexul bebelușului. Bloggerița trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa și se pregătește să devină mamă pentru prima dată.

Alina Ceușan anunța, la jumătate de an de la nunta cu Raul Tișa, bărbatul pe care-l iubește deja de opt ani, Alina că este însărcinată, iar acum a dezvăluit și sexul bebelușului pe care-l așteaptă: „Raul, avem un copil, this is real’ (râde), vom spune, uitându-ne la el. La el? Da, e băiețel. Raul este un bărbat complet și atât de bine crescut și de charismatic, priceput la toate, și totuși cu o viziune artistică, încât mi-aș dori să ia tot ce-i mai bun de la el.

Vor fi câteva luni de vis în care vom sta doar noi și cei apropiați nouă acasă cu el, că va fi o perioadă frumoasă de tranziție de la „te așteptăm’ la „ești aici’

Citește și – Ce a învățat Iulia Vântur de la iubitul său, Salman Khan

În fiecare moment, o să creștem un bărbat așa cum trebuie, puternic pentru cei din jurul lui, dar sensibil la ce-i aruncă viața-n cale, hotărât să ajungă unde își propune, dar înțelegător cu oamenii, practic în viziune, dar visător când vede o pasăre pe cer, în zilele de vacanță. Așa îl văd”, – a dezvăluit Alina Ceușan pentru Elle.

Citește și – Doinița Oancea a fost cerută în căsătorie. Actrița a spus „DA!”

Sursă foto: Instagram
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter