Alina Ceușan a născut un băiețel. Prima poză cu copilul

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 15 septembrie 2020, 15:17

Alina Ceușan (26 ani) a născut. Fosta concurentă de la “Asia Express” a adus pe lume primul său copil. Alina a născut prin cezariană un băiețel sănătos și se află acum la terapie intensivă. Vedeta a ales deja numele copilului: Rock Tisha.

Inițial, Alina plănuise să nască natural, dar după mai bine de 13 ore de travaliu, doctorii au luat decizia să apeleze la cezariană pentru aducerea pe lume a micuțului Tisha.

Alina a povestit amănunțit pe rețelele de socializare, chiar de pe patul de spital, ce a simţit de când a intrat în travaliu.

Citeşte şi: Alina Ceușan a dezvăluit sexul bebelușului

„Mihaela Mereş a reuşit să-mi rupă apa chiar aici în pat… Of, Doamne, un fliuid cald sau ceva de genul a ieşit… Este foarte mult!”, explică vedeta într-un Instastory.

Alina a vorbit și despre contracțiile resimtițe după ce i s-a rupt apa.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„Deocamdată contracţiile nu sunt chiar atât de puternice pe cât am crezut că vor fi. Oh, tocmai vine una acum. Zici că vine cineva la tine cu un cuţit într-un film horror. Este o durere foarte intensă, ca la menstruaţie, care vine de sus în jos. Este fenomenal. O poţi vedea pe monitor. Este o nebunie!”

Alina Ceușan a rămas însărcinată la șase luni după nunta cu bărbatul pe care îl iubește de opt ani, Raul Tișa.

Surse foto – Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter