Alina Ceușan, primele fotografii cu burtica de gravidă

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 12 mai 2020, 09:35
Alina Ceuşan, care a devenit cunoscută publicului larg după participarea în emisiunea Asia Express, va deveni mămică pentru prima dată.

Alina Ceușan, în vârstă de 26 de ani, o postat un InstaStory în care se poate vedea burtica de gravidă, fiind de altfel pentru prima dată când încarcă o astfel de imagine. Aşa cum era de aşteptat, mesajele din partea admiratorilor şi aprecierile nu au întârziat să apară.

Alina Ceuşan şi soţul ei, Raul Tişa, vor deveni părinţi pentru prima dată anul acesta. Bloggerița este însărcinată în șase luni, însă, cu toate că vestea nu a fost confirmată în mod oficial de Alina Ceuşan, imaginile vorbesc de la sine.

Alina Ceușan a continuat să facă sport în toată această perioadă, astfel că, deși mai are câteva luni până va deveni mămică, abia dacă se vede că este însărcinată.

Citește și  –  Mirela Vaida o atacă pe Monica Gabor. Ce spune despre fosta doamnă Columbeanu

Extrem de emoționată, dar mai ales fericită, Alina Ceușan a postat un filmuleț în care povestește cum s-au petrecut ultimele ei luni, de când a aflat că va deveni mămică. “Nu mai este nevoie de cuvinte. Pentru a descrie sentimentele, click pe video”, a scris Alina Ceușan în dreptul videoclipului postat pe Instagram.

Citește și  Elena Ionescu, mesaj dur la adresa lui Ruby: „I-aș da o lecție. I-aș stinge puțin lumina”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter