Ce spune Alina Pușcău despre relația cu Vin Diesel: „Un prieten minunat. Ținem legătura”

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Joi, 16 septembrie 2021, 15:26
Alina Pușcău a fost una dintre concurentele de la „Ferma”, ediția „Orășeni vs. Săteni”, dar a fost eliminată din duel. După eliminare, ea a povestit despre relația dintre ea și actorul de la Hollywood Vin Diesel.

„L-am cunoscut acum 20 ani, când nu era încă un superstar”, a povestit ea pentru Click. „Am fost prieteni timp de doi ani şi apoi am fost într-o relaţie. E un om extraordinar, pasionat de ceea ce face şi un prieten minunat. Ţinem legătura”.

Mai mult, ea a povestit și despre actorul Jason Momoa, alături de care a jucat în urmă cu 10 ani, după cum arată Libertatea: „Am jucat în «Conan The barbarian», acum 10 ani. Jason este un om extraordinar, de asemenea”.

Pe atunci, Alina credea că Jason Momoa va deveni imediat cunoscut pentru prestația din filmul respectiv: „La acel moment credeam că filmul va fi succesul lui de bază. Dar, iată, ani mai târziu, succesul a venit odată cu rolul lui «Aquaman», din filmul cu acelaşi nume. El arată foarte bine, după cum fiecare dintre noi a putut observa, atunci m-a ajutat foarte mult cu sfaturi şi idei”.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter