Alina Sorescu şi ALexandru Ciucu, noi poze din vacanţă

De Unica.ro, pe

Cântăreaţa Alina Sorescu şi soţul ei, designerul Alexandru Ciucu se bucură de ultima vacanţă romantică în doi pentru că urmează să devină părinţi. Iată cele mai frumoase poze.
Viitoare mămică, Alina Sorescu este răsfăţată de soţul ei cu o vacanţă romantică în Italia şi Franţa. După ce au vizitat Napoli, peninsula Sorrentina şi insula Capri, cei doi au ajuns în Corsica, unde au vizitat şi casa în care s-a născut Napoleon.
Am mers circa 300 de kilometri din Bonifacio până în Ile Rousse pe un drum doar cu serpentine….noroc că pe la jumătatea drumului ne-am oprit in Ajaccio, să vedem casa în care s-a născut Napoleon Bonaparte„, a scris Alexandru pe pagina lui de Facebook.
alina sorescu alexandru ciucu
Pe 14 iulia, Alina Sorescu şi-a sărbătorit ziua de naştere, care i-a găsit pe cei doi în Sardinia, unde au avut parte de o cină romantică la malul mării.
alina sorescu alexandru ciucu
Chiar înainte de vacanţa lor, Alina şi Alexandru au anunţat că aşteaptă primul lor copil. Artista de 26 de ani este însărcinată în două luni şi spune că este foarte fericită. Bebe e bine, creşte! Astăzi a vazut Erice, un superb orăşel medieval în apropiere de Trapani, Sicilia…„, a scris Alina în timpul călătoriei. 

Vezi mai multe poze cu Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu în galeria foto. CLICK AICI!
alina sorescu alexandru ciucu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter