Amalia Enache și Cătălin Măruță, prezentatorii Galei Unica 2019

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 22 noiembrie 2019, 11:06
Amalia Enache și Cătălin Măruță vor urca din nou pe aceeași scenă pentru a prezenta, în această seară, Gala Unica 2019.

Cei doi revin în această postură pentru al doilea an consecutiv, după ce, anul trecut, au format un cuplu de excepție pe scena Galei Unica.

Amalia Enache a acceptat să prezinte din nou cel mai așteptat eveniment al anului. Mai mult, timp de o lună, șaceasta a fost și redactor șef al Revistei Unica. Sub conducerea ei, Revista Unica a apărut pe piață cu un număr UNIC: trei bărbați, Smiley, Alex Dima și Andi Vasluianu, s-au aflat pe coperta ediției din luna octombrie, în care au făcut dezvăluiri emoționante și surprinzătoare.

Totul a început anul trecut când redactorul șef al Revistei Unica, Raluca Hagiu, a prezentat Știrile Unica, luând pentru jumătate de oră locul Amaliei Enache la pupitrul știrilor. În acel moment, iubita prezentatoare de știri a lansat provocarea: să fie și ea redactor șef pentru o zi.

Pe de altă parte, Cătălin Măruță s-a declarat încântat de evenimentul de anul trecut, astfel că, și anul acesta a acceptat cu drag să prezinte Gala Unica 2019 alături de colega sa de trust, Amalia Enache.

Vezi în Galeria FOTO imagini cu cei doi prezentatori la Gala Unica 2019!

Foto: Vlad Chirea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter