Amfitrion: Acasă la Anca Serea

Departe de tumultul orasului, Anca Serea (Prima TV) petrece momente frumoase alaturi de David (11), Sarah (5) si ultimul sosit in familie, Noah (5 luni). Ne-a prezentat si noua, in exclusivitate, spatiul in care ea si iubitul ei, Adi Sana, isi cresc copiii si descopera in fiecare zi lucruri noi unul despre celalalt.
Eram in taxi, in drum spre complexul rezidential unde Anca Serea locuieste cu intreaga familie, cand am primit de la ea urmatorul sms: „Am uitat sa va intreb… in care dintre case pozam?“. „In amandoua”, i-am raspuns. Asadar, trebuie mentionat de la bun inceput ca Anca si Adi au doua locuinte situate in acelasi complex: una „de distractie“, in care isi petrec ziua si cealalta, in care dorm. Wilhelmina Arz, designerul invitat de noi in realizarea acestui shooting, decisese ca majoritatea cadrelor vor avea loc in casa „de zi“, in vreme ce un alt cadru va avea loc in camera copiilor, din casa „de noapte“.
Tocmai incetase o scurta ploaie capricioasa de toamna cand am coborat din masina. Eram matinali pentru o zi de duminica, dar nu mi-a luat mai mult de un minut sa realizez ca doar eu eram de aceasta parere. Desi tocmai se intorsese dintr-o vacanta petrecuta in America alaturi de Adi si era inca afectata de schimbarea fusului orar, Anca nu trada nicio urma de oboseala, ceea ce, de altfel, l-a facut pe make-up artistul nostru sa declare, la finalul zilei, ca vedeta este posesoarea celui mai frumos ten pe care l-a machiat vreodata.
Vezi continuarea pe viva.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter