Ana Baniciu, la un pas să își rupă piciorul. Ce a pățit vedeta

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 04 septembrie 2020, 11:08
Ana Baniciu a ieșit la o plimbare de seară cu prietenii ei și a avut parte de o experiență neplăcută. Aceasta a căzut și a fost la un pas să își rupă piciorul. 

O plimbare cu gașca pe trotinetele electrice, miercuri seara, s-a lăsat cu momente de panică pentru Ana Baniciu și prietenii ei. Aceasta a căzut și s-a accidentat destul de serios la picior. Vedeta a povestit pe pagina sa de Instagram cu s-a întâmplat totul.

Citește online gratuit numărul de septembrie al revistei Unica

Aseară mi-a trebuit trotineta electrică. Pentru a treia sau a patra oara în viața mea. Odată am căzut și a fost super periculos. Eram pe stradă, tot seara. Acum am zis ca nu o să mai cad. Aceste trotinete sunt foarte periculoase în ideea că dacă prind puțină apă, treci printr-o baltă sau orice chestie de genul ăsta, ai căzut. Adică nu e discuție. Aveam super viteză, am prins o baltă și am căzut. Este pentru prima dată în viața mea când am fost absolut convinsă că mi-am rupt piciorul. ”, a povestit Ana Baniciu pe InstaStory.

Citește și: Top 5 reguli si produse de beauty folosite de Ana Baniciu

Fiica lui Mircea Baniciu a crezut că și-a rupt piciorul din cauza durerii provocate de impactul cu asfaltul. Însă, se pare că totul este în reglă și nu a pățit nimic grav. Aceasta le-a arătat fanilor săi că s-a ales și cu câteva vânătăi.

ana baniciu vanati picior instagram

Cert e că sunt power, nu a sărit genunchiul, nu mi-am rupt piciorul. Merg greu azi și probabil o să merg și în următoarele zile” – a mai transmis Ana Baniciu.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter