Anamaria Prodan pleacă de la Pro Tv. Cine va prezenta emisiunea “Gospodar fără pereche“

De Mădălina Manole, pe
Anamaria Prodan și-a anunțat plecarea de la cârma emisiunii  “Gospodar fără pereche“, pe care o prezintă la Pro TV, chiar la scurt timp de la debutul celui de-al doilea sezon al show-ului.

Anamaria Prodan a fost nevoită să ia această decizie radicală, iar motivele plecării le-a recunoscut chiar sexy-impresara:Nu plec niciodată de lângă voi și nici de lângă Gospodar Fără Pereche, numai că nu mai am timp. S-au decalat filmările. Trebuia să fiu aici în România pentru filmări. Nu mai am cum, eu intru în perioada transferurilor la fotbal și atunci în noiembrie, decembrie, ianuarie, trebuie să muncesc. Nu am cum. Asta înseamnă să rup definitiv legătura cu familia, să nu mai apuc să-i văd pe ei absolut deloc, să filmez și să fac fotbal. Nu am cum, nu-mi ajung 24 de ore”, – a declarat Anamaria Prodan, conform cancan.ro.

Anamaria prodan - avere

Anamaria Prodan a vorbit și despre prezentatoarea care îi va lua locul în cadrul emisiunii  “Gospodar fără pereche“: “Sezonul ăsta o să fie exact cum v-am zis de la început, fabulos! Primul episod, am intrat în forță. Acum, cu siguranță, și o să fie surpriză plăcută, vine cineva după mine, la fel de puternic, care o să vezi, o să-i însoare pe toți. Le mulțumesc tare mult, pentru că știi că în general nimeni nu te lasă să pleci așa din proiect, dar d-aia îi iubesc atât de mult eu și d-aia am relația asta specială cu PRO-ul, că m-au înțeles așa până la ultima rugăminte”, – a mai spus soția lui Laurențiu Reghecampf.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter